Geleneksel işbirliğine devam

Geleneksel işbirliğine devam

Darts Federasyonu ile Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) ile Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Federasyon lokalinde Çarşamba günü imzalanan sponsorluk anlaşması gereği geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi 2019-20120 Darts Sezonunda Süper Lig, Efes Pilsen Süper Darts Ligi, Birinci Lig ise Efes Pilsen Birinci Darts Ligi adı altında oynanacak.
Federasyon lokalinde yapılan törende sponsorluk anlaşmasına Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu ile Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. Saha Satış Müdürü Murat Piro imza koydu.

Yapılan anlaşma sonrasında Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. resmi olarak 1999 yılından itibaren aralıksız olarak darts sporuna sponsor olmuş oldu.

 

Davutoğlu: “20 yıldan beri aralıksız destek oluyorlar”

İmza töreninde konuşan Kuzey Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, Efes Pilsen Cypex Co. Ltd.’nin darts sporuna desteğinin her yıl olduğu gibi bu yılda devam ettiğini belirterek, “Efes Pilsen’i tüm kamuoyu kabullendi ve bu da bize ayrı bir mutluluk veriyor dedi.

“Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. 20 yıldan beridir aralıksız olarak dartsa sponsor oluyor” diyen Davutoğlu, “Efes Pilsen ayrıca maçların oynandığı salonlara da katkılar yapıyor. Buda ayrı bir mutluluk” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Piro: “Sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz”

Cypex Co. Ltd. Saha Satış Müdürü Murat Piro, yaptığı konuşmada, darts sporuna katkıda bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve yeni sezonda tüm darts camiasına başarılar diledi.

1. olarak darts sporuna yaptığımız katkıları sosyal sorumluluk projesi içerisinde değerlendiriyoruz” diyen Piro, “Bu sporun daha sağlıklı ortamlarda yapılabilesi adına da çeşitli noktalarda altyapı çalışmaları ve düzenlemeler yapıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.