Filede yoğun ay

Filede yoğun ay

Voleybolda nisan ayında birçok müsabaka ve faaliyet var.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu’nu Nisan ayında yoğun bir program bekliyor. Sırası ile oynanacak olan gençler final serisi müsabakaları, 18. Erkek ve Kadın Süper Kupa finalleri, yıldızlar ve küçüklerde Türkiye Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları Federasyonun faaliyetleri içerisinde yer alıyor.

 

Gençlerde final serisi başlıyor

KKTC Voleybol Federasyonu Gençler Ligi müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler final serisi müsabakalarına çevrildi. Kızlar ve erkeklerde ligi zirvede tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) klasmanı ikinci sırada tamamlayan Yeni Erenköy BVK ile final sersinde karşı karşıya gelecek. Seride ilk karşılaşmaları 5 Nisan’da, ikinci karşılaşmalar 10 Nisan’da oynanacak. Seride 1-1 eşitlik olması halinde şampiyonu belli edecek olan 3. karşılaşma 25 Nisan Perşembe akşamı oynanacak. Seride ilk karşılaşmalar Erenköy’de, iki ve üçüncü karşılaşmalar Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alacak.

 

Yıldız karmaları Türkiye’de mücadele edecek

KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Karmaları 12-15 Nisan tarihlerinde Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları için Türkiye’ye gidiyor. Yıldız Kızlar Mersin Silifke Grubu’nda mücadele ederken, Yıldız Erkekler Karaman Grubu’nda yarı final vizesi arayacak. Gruplarında 5’er müsabaka yapacak olan karmalarımızda hedef yarı finale yükselmek olacak.

 

Küçükler Adana yolcusu

KKTC Voleybol Federasyonu Küçük Erkek Karması ise Türkiye Şampiyonası Grup Eleme müsabakaları için 17 Nisan’da Adana’ya gidecek. 17-21 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalarda küçük erkekler adını Türkiye finallerine yazdırmak için mücadele edecek.

 

Erkeklerde Süper Kupa finali 9 Nisan’da

Voleybol Büyük Erkeklerde 18. Süper Kupa finali 9 Nisan Salı gecesi saat 19.00’da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. Lig Şampiyonu Çamlık Spor ile Rauf Raif Denktaş Kupası Şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında oynanacak olan final karşılaşması ile büyük erkeklerde sezon tamamlanmış olacak.

 

Kadınlarda 18. Süper Kupa finali 23 Nisan’da

Büyük Kadınlarda sezon 23 Nisan’da oynanacak olan 18. Bayanlar Süper Kupa ile tamamlanacak. Bu sezon lig ve Rauf Raif Denktaş Kupası’nı kazanma başarısı gösteren Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile her iki organizasyonun finalisti DAÜ’yü karşı karşıya getirecek olan karşılaşma ile kadınlarda sezon sona erecek.

 

Voleybol da Nisan Ayı Programı

5 Nisan: Gençler (Kız-Erkek) Final Serisi 1. Müsabakaları

9 Nisan: Büyük Erkekler 18. Süper Kupa Finali

10 Nisan: Gençler (Kız–Erkek) Final Serisi 2. Müsabakaları

12-15 Nisan: KKTC Yıldız Karmaları (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları

17-21 Nisan: KKTC Küçük Erkek Karması Türkiye Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları

23 Nisan: Büyük Kadınlar 18. Süper Kupa Finali

25 Nisan: Gençler (Kız–Erkek) Final Serisi 3. Müsabakaları

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.