Dumlupınar’da kadro sıkıntısı

Dumlupınar’da kadro sıkıntısı

Yalova deplasmanı öncesi Yonpaş Dumlupınar’da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da ligin 7’nci haftasında oynanacak Yalova maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sarı kırmızılılar zorlu Yalova deplasmanında gerek sakatlık gerekse cezalı olmaları nedeni ile birçok oyuncusundan yararlanamayacak.

 

Cezalı ve sakatlara Ferdi Kösem ile yol ayrımı eklendi

Dumlupınar’da Maraş maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 4 maç ceza alan Burak Sarıkaya’nın cezası Yalova maçının ardından sona erecek. Dörtyol ile oynanan 6’ncı hafta mücadelesinde kırmızı kart gören Beşir Ndiaye de zorlu Yalova deplasmanında görev yapamayacak bir diğer isim. Hüseyin Kayalılar’ın ameliyat sonrası tedavi süreci devam ederken İbrahim Köse’nin sakatlıktan çıkmasına son olarak karşılıklı anlaşılarak yol ayrımına gidilen Ferdi Kösem de eklendi.

 

U21’den takviye yapılması bekleniyor

Yaşanan bu gelişmelerin ardından teknik direktör Sedat Devecioğlu’nun kadro kurmakta sıkıntılar yaşadığı ve U21 takımdan takviyeler yaparak Yalova deplasmanında mücadele etmeyi planladığı öğrenildi.

 

Yalova doludizgin

Ligin 7’nci haftasında Yonpaş Dumlupınar’ı konuk edecek Yalova’da ise alınan sonuçlar yüzleri güldürüyor. Son oynanan ve tatil edilen Karşıyaka maçının da 3-0 Yalova lehine tescillenmesi sonrasında Bostancı ekibi haftayı ikinci sırada tamamladı.

Ligde henüz mağlup olmayan Yalova, yakaladığı çıkışı birebir rakibi konumunda bulunan Yonpaş Dumlupınar karşısında da devam ettirmek istiyor.

Bu haber toplam 1288 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.