Çiçeklerle karşılandılar

Çiçeklerle karşılandılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ülkemizi gururlandırdı.

A+A-

Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Bosna’da 3 galibiyet alarak grup ikincisi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ülkemizi gururlandırdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları dün akşam adaya dönen ‘Engelsiz Yürekler’i Ercan Havaalanı’nda çiçeklerle karşıladı. Sıcak samimi ortamda  yaşanan coşkulu karşılama sonrası sporcular ve yöneticilerden oluşan kafile birlikte fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Antrenör Hüseyin Dayı yönetimindeki Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın kadrosunda Murat Ekşi, Erkan Taşçı, Mahmut Yavşan, Ömer Cumhur Bulduk, Ahmet Akdeniz, Duran Tak, Osman Hamidan, Murat Göçer ve Ertan Külahlılar yer aldı.

Temsilcimizin Bosna kafilesinde Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yusuf Musioğlu, Asbaşkan Serkan Muhtaroğlu, Genel Sekreter Asım Başaranel, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Müdürü Ayhan Barış ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’den uzmanlar da hazır bulundu.

Avrupa Kupası grup elemeleri nedeniyle Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta maçı ertelenen Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 17 Mart Cumartesi Şanlıurfa  Belediye SK ile deplasmanda  mücadele edecek.

 

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.