Çetinkaya’da Dizdarlı bıraktı

Çetinkaya’da Dizdarlı bıraktı

Çetinkaya’da Covid 19 salgını süresi sonrası liglere devam edip etmeme ile ilgili olağanüstü genel kurulda Başkan Dizdarlı görevinden ayrıldı

A+A-

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün Covid 19 salgını nedeniyle liglere devam edip edilmemesi ile ilgili gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda bu yönde karar çıkmadı. Ancak mevcut başkan Dr. Bülent Dizdarlı görevinden ayrılması halinde başkanlığa aday olacak başka birinin olduğunu öğrenince görevinden istifa etti, seçimli genel kurul kararı alındı.

Olağanüstü Genel Kurul, Başkan Dr. Bülent Dizdarlı’nın konuşması ile başladı. Dizdarlı daha önce de belirttiği gibi mevcut durumda liglerin neden oynanmaması gerektiğine dair görüşünü üyelere aktardı. Daha sonra oluşturulan divanda başkanlık görevine Hasan Macila, sekreterlik görevlerine Ferdinç Kılıç ve Macit Yüksel getirildi.

 

Üyeler görüşlerini aktardı

Genel kurulda üyeler söz alarak mevcut durum ile ilgili görüş belirtti. Sağlık nedeniyle lige devam edilmemesi görüşünün yanı sıra federasyon bünyesinden ayrılma, liglere devam edilmesi, küme düşmenin kabul edilemez bir durum olduğu görüşleri üyeler tarafından aktarıldı.

 

Oylama öncesi tartışma yaşandı

Genel kurulda liglere devam edilip edilmemesi yönünde yapılacak oylama öncesinde tartışmalar yaşandı. Bu gibi bir genel kurulda böylesi kararların alınamayacağı yönünde tartışmalara karşılık sağlık konusunun öneminin vurgulandığı tartışma esnasında kulis çalışmaları yapılması görüşü de ortaya kondu.

 

Dizdarlı “Aday var mı?” diye sordu, öğrenince istifa etti

Tartışmalar esnasında söz alan Dr. Bülent Dizdarlı, genel kurula çekişme yaşamaya gelmediklerini belirtti. Dizdarlı, “Bu soruya lütfen samimi cevap verin. Eğer ben bir şekilde istifa edip ayrılırsam, bu görevi devralacak biri var mı aranızda” diye üyelere soru yöneltti. Var cevabını alan Dizdarlı, “Olay bitmiştir, ben bu akşam istifa ediyorum” dedi ve üyelere teşekkür etti.

 

Tunalı’nın aday olması bekleniyor

Genel kurul Dizdarlı’nın istifası sonrası herhangi bir karar alınmadan seçimli genel kurul yapılması kararı ile sonlandı. Son günlerde adı Çetinkaya başkanlığı için geçen kulübün eski futbolcularından ve yönetim kurulu üyesi Ceran Tunalı’nın adaylığını açıklaması bekleniyor.

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.