“Bu gençler hepimizin”

“Bu gençler hepimizin”

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel, henüz her şeyin bitmediğini ve Binatlı maçının kendileri için belki de son olacağının altını çizerek camiaya çağrı yaptı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de kalan son dört haftada düşme hattında bulunan ve birebir rakipleri ile oynayacak olan Gençler Birliği’nde başkan Rifat Berkel bu dört haftayı olağan hal ilan etti. Başkan Rifat Berkel yayınladığı basın bildirisi ile “Gençler Birliği’ne 7’den 70’e gönül veren herkese ihtiyaçları olduğunu ve takımı sahiplenme gününün bugün olduğunun altını çizerek Gençler Birliği camiasını İskele Cumhuriyet Stadı’nda görmek istediğini” söyledi. Berkel, Binatlı ile oynanacak olan karşılaşmayı takıma destek olmaya gelen tüm taraftarların stada ücretsiz girebileceğini de yayınladığı bildiride açık açık belli etti.  

 

Berkel: “Tarih pes edenleri değil, ısrarla üstüne gidenleri yazar”

Cumartesi günü Binatlı ile İskele Cumhuriyet Stadı’nda mücadele edecek olan Gençler Birliği’nde yaşanan teknik adam krizinin de aşılmasının ardından başkan Rifat Berkel, kalan dört maçtan da galip gelerek lige tutunmak için Play-out şansını yakalayacaklarına inandığını ve bu inancını da takımla paylaştığını belirtti. Tarihin pes edenleri değil, ısrarla üstüne gidenleri yazacağının altını çizen Berkel, “Biz bitti demeden bu lig bizim için bitmeyecektir” dedi. 

 

“Küme düşen takım değil, camia olacak”

Çok zor dört haftaya girildiğini ve bu dört haftanın üç haftasını İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynayacakları olmanın avantajını da kullanmamaları durumunda Play-out şansını yakalayacaklarını belirten Başkan Rifat Berkel, “Bu takım düşerse, küme düşenin takım değil, camiasının olacağını” söyledi. Gençler Birliği Kulüp Başkanı Rifat Berkel, “Bu takımın sadece kendi takımı olmadığını, ligde kalması için taraftarına da ihtiyacı olduğunu, bu nedenle karşılaşmayı izlemeye gelenlerden ücret alınmayacağını” söyledi.

Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.