Birleştiren ralliye yeni etaplar

Birleştiren ralliye yeni etaplar

Son üç yıldır büyük ilgi ile takip edilen ve Lefkoşa’nın kuzey ve güneyini birleştiren Kıbrıs Rallisi Seyirci Özel Etabı’na yeni etaplar eklendi

A+A-

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ve Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağının yapıldığı Kıbrıs Rallisi’nde son üç yıldır Lefkoşa’nın iki kesimini birleştiren Seyirci Özel etabı ile ilgili çalışmalar başladı. Organizasyonun Lefkoşa’nın kuzeyindeki sorumluluğunu üstlenen Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) yaptığı açıklamada rallinin bu yıl 16, 17 ve 18 Haziran tarihlerinde yapılacağı ve çalışmaların başladığını duyurdu.

 

Balıkesir ve Vadili özel etapları eklendi

Kuzey Kıbrıs Touring Otomobil Kurumu (KKTOK) koordinatörlüğünde dördüncüsü yapılacak olan etabının geçmiş yıllarda başarılı bulunması nedeni ile bu yıl  Balıkesir ve Vadili seyirci özel etapları da organizasyona dahil edildi.

Bu amaçla LTB’nin organizasyonunda geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enformasyon Dairesi, Spor Dairesi, Sivil Savunma Teşlilatı, Lefkoşa Kaymakamlığı, Değirmenlik Belediyesi, Güvenlik Kuvvetlleri Komutanlığı, LTB Meclis üyeleri, ilgili LTB şubeleri, Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu, Lefkoşa Polis Müdürlüğü,  Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu yetkililerinin yanı sıra LTB Başkanı Mehmet Harmancı’da hazır  bulundu.

 

Harmancı: “Güçlü işbirliklerine ihtiyaç var”

Toplantının başında konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 2014 yılından itibaren Lefkoşa’ya büyük hareketlilik kazandıran, Avrupa Ralli Şampiyonası ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın bir ayağı olan  Kıbrıs Rallisi’ne ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade etti. Kurumlararası işbirliği ve dayanışma ile 3 kez gerçekleştirilen rallinin bir kez daha güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyduğunu belirten LTB Başkanı Harmancı, özellikle Karayolları Dairesi’nin mutlaka organizasyona katkı sağlaması gerektiğinin altını çizdi. Toplantıya katılan tüm yetkililere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Harmancı, bu yıl da organizasyonun sorunsuz geçmesi için LTB olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.