“Zor olanı başarmanın mutluluğu içerisindeyiz”

“Zor olanı başarmanın mutluluğu içerisindeyiz”

K-Pet Birinci Lig’de Play-out müsabakaları sonunda kalmayı başaran Mormenekşe’de görev yapan antrenör Talat Şentürk, “Zor olanı başarmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

A+A-

24’üncü haftada geldiği görevde zor ve ateşten bir gömlek giydiğini belirten Şentürk, görevi kabul etmesindeki en önemli faktörün A takım kadrosunu iyi tanıması olduğunu ifade etti.

 

Şentürk: “Başarı bir ekip işidir”

Görevi Değirmenlik’in üstünde 22 puanla 15’inci sırada aldığını hatırlatan Şentürk “Ligde son altı haftada 5 galibiyet 1 maglubiyet alarak 37 puanla ligi  tamamlayarak dörtlü avarajla play out oynamamız takımın moral ve motivasyonunu ciddi anlamda aşağılara çekti” dedi.

Play-out’a bunun etkisi ile başlayarak iki maçta mağlup olduklarını, ciddi küme düşme tekhilesi ile yüzleştiklerini belirten Şentürk, “Son maçımızı kazanarak zor olanı başarmanın mutluluğu içerisindeyiz” açıklamasını yaptı.

Başarının bir ekip işi olduğunu belirten Şentürk şunları belirtti: “Bu başarı bir ekip işidir. Ben geldim yaptımla olmaz, biz bu görevi takımın abisi takımın üstünde ciddi agırlığı olan Hüseyin Özbaysal’ın yaptıkları hiç bir zaman küçümsenmeycek kadar olumlu ve motive artırıcı ve birlik beraberliği üst seviyede tutmak için hemen hemen takımla yatıp takımla kalkarak bizlere çok büyük destek olmuştur. Burdan ona birkez daha çok teşekkür ederim”

 

“Gelecek yıllarda daha sağlam bir Mormenekşe yaratmaları dileğiyle…”

Genç takım antrenörü olarak geldiği Mormenekşe’de her zaman başa oynayan, istekli, tempolu bir takım yaratarak bu yıl güzel işler yaparak Ahmed Sami Topcan Kupası’nı kazanan Dumlupınar U21 takımına tek mağlubiyeti yaşattıklarını, takımın bu yıl ligi Dumlupınar’ın ardından ikinci olarak bitirmesinin büyük bir başarı olduğunu belirtti.

A takımda görevi iki tecrübeli hocaya yapılan teklifin kabul görmemesi sonrası kıramayacağı insanların baskısı sonucu kabul ettiğini belirten Şentürk şunları belirtti: “Verilen görevin çok büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin farkındaydım. Bu göreve gelmemde büyük rol oynayan Metin Menekşeli’ye ve Mormenekşe’yi ayakta tutan fedakar, yönetimde olan olmayan Hasan Kemal abime, Hüseyin Tünsay ve mevcut başkanım Hilmi Öztemiz’e çok teşekkür ederek, ateşten giydiğim gömleği laikiyle ve başarılı bir şekilde görevimi tamamlayıp gelecek yıllarda daha sağlam bir Mormenekşe yaratmaları dileğiyle tüm köy halkına takımlarına sahip çıkmalarını dilerim bizler olur veya olmayız bu takım onlarındır”

Bu haber toplam 1087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.