“Zor günleri hep birlikte atlatacağız”

“Zor günleri hep birlikte atlatacağız”

Birinci Lig ekibi Mormenekşe, Covid-19 vakaları nedeniyle eksik çıktıkları China Bazaar Gençlik Gücü maçında takımın verdiği mücadelenin ‘takdire şayan’ olduğunu belirtti.

A+A-

Kulüp başkanı Metin Menekşeli tarafından yapılan açıklamada zor günlerin hep birlikte atlatılacağı belirtilirken, geçmiş olsun dileklerini ileten spor camiasına, sporseverlere ve basına teşekkür edildi.

Basın açıklaması şu şekilde:

“Tüm dünyayı saran Covid-19 salgını nedeni ile zor günler yaşayan takımımızın China Bazaar Gençlik Gücü deplasmanında verdiği mücadele takdire şayandır. Bu kutsal formayı onurla giyen ve ne zaman görev verilirse giymek için hep çaba sarf eden futbolcularımızla gurur duymaktayız. Onlar bu zor günümüzde büyük ve köklü bir camia olduğumuzu bize bir kez daha kanıtladılar… Genç futbolcularımız, A-2 takımımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve taraftarımızla el ele vererek bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Mormenekşe G.B. Spor Kulübü olarak geçmiş olsun dileklerini ileten spor camiasına, sporseverlere ve basınımıza teşekkür eder, sağlık, sıhhat ve futbol dolu günler dileriz.”

Bu haber toplam 982 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.