“Zirveyi zorlamak için mücadele edeceğiz”

“Zirveyi zorlamak için mücadele edeceğiz”

Göçmenköy deneyimli teknik direktör İltaç Karayel ile anlaşma sağladı

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy, teknik sorumlusu Özgü Bayraktar ile yolların ayrılmasının ardından elini çabuk tuttu. Başkent ekibi ülke futbolunun deneyimli teknik adamlarından İltaç Karayel ile görüşerek anlaşmaya vardı. Anlaşma sonrasında ilk röportajını SporYeni’ye veren Karayel, “Nitelikli bir takım oluşturarak zirveyi zorlamak için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Karayel: Futbolu özledik

Son olarak 2019-20 sezonunda Binatlı’yı çalıştıran deneyimli teknik direktör İltaç Karayel, “Kendi adıma verdiğim kısa aradan sonra tabi ki futbolu hep özledik. Bu boşluktan sonra hedefsiz bir takımda çalışmam söz konusu olamazdı” dedi. Karayel, “Göçmenköy yönetimi ve sponsoru Abdullah Yusuf ile görüştükten sonra nitelikli bir takım oluşturup bu yıl zirveyi zorlamak için mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“Zirvede mücadele edecek bir oluşuma gidilmek isteniyor”

Geride bıraktığımız sezonu Göçmenköy’ün Play-out oynadığını ve o günleri yaşamak istemediğini söyleyen İltaç Karayel, “Zirvede mücadele edecek bir oluşuma gidilmek isteniyor. Bu konuda çalışmalara erken başladık. Göçmenköy tesis altyapısı bakımından oldukça şanslı bir konumda. Bu bizim için büyük avantaj. İyi çalışarak bu hedeflere ulaşmak için mücadele vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.