Zirvede Uğur ve John

Zirvede Uğur ve John

Küçük Kaymaklı’dan Uğur Naci Gök ile Yenicami’den John Ebuka gol krallığı sıralamasında devreyi ilk basamakta tamamladı.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’de 15 haftadan oluşan ilk devre geçtiğimiz hafta sonunda geride kaldı. Ligde Gol Krallığı yarışında bulunan John Ebuka ve Uğur Gök 18’er golle yarışını zirvesinde bulunuyor.

Küçük Kaymaklı oyuncusu Uğur Gök ve Yenicami oyuncusu John Ebuka ligin ilk devresinde attığı 18’er golle yarışın zirvesinde yer alıyor. Yarışta bu iki ismi takip eden GAÜ Çetinkaya oyuncusu Herman ve Binatlı oyuncusu Peter’in 12’şer golü bulunuyor.

 

John’dan son hafta atağı…

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Gol Krallığı yarışını zirvede tamamlayan Yenicami oyuncusu John Ebuka, bu sezon da bu başarıyı tekrarlamak istiyor. 14 haftada 15 gol atarak ilk sırada bulunan Uğur’u takip eden yabancı oyuncu, ligin 15’inci hafta karşılaşmasında Türk Ocağı’na karşı 3 gol kaydederek, bu yarışa ortak oldu. Uğur ise 15’inci hafta maçında Merit Alsancak Yeşilova filelerini havalandıramadı ve böylece iki isim de devreyi 18’er gol atarak kapattı.

 

Uğur iki, John bir kez hat-rick yaptı

Gol Krallığı yarışında bulunan 2 oyuncu da bu süreç içerisinde hat-rick yapma sevinci yaşadı. Küçük Kaymaklı oyuncusu Uğur Naci Gök, Cihangir ve Yalova karşılaşmalarında 3’er gol kaydederek hat-rick yapmıştı. Yenicami oyuncusu John Ebuka ise, bu süreç içerisinde sadece bir kez hat-rick yapma fırsatı buldu. John 15’inci haftadaki Türk Ocağı maçıda bu sevinci yaşadı.

 

4 takımı geçtiler

K-Pet Süper Lig’de geride kalan ilk devrede 18 gol atan Uğur Naci Gök ve John Ebuka, gol sayısı bakımından ligdeki 4 takımı geride bıraktı. Ligin ilk devresinde Merit Alsancak Yeşilova 16, Gençlik Gücü 14, Yeni Boğaziçi 10 ve Ozanköy 13 gol atarak bu iki oyuncunun attığı gol sayısının gerisinde kaldı.

Bu haber toplam 2453 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.