Zirvede üç takım

Zirvede üç takım

Hentbolda Kadınlar Süper Lig maçlarına Salı günü devam edildi

A+A-

Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde Salı akşam 2 maç oynandı. Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadelelerde kazanan takımlar Levent ve UKÜ oldu.

Ligde 3 takım 4’er puanla zirveyi paylaşmakta. Şahlan ve Ozanköy takımları ise oynadıkları 2 maçta puan almayı başaramadılar.

 

Açılış maçında Levent üstünlüğü

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde gecenin açılış maçında Levent ile Şahlanspor karşı karşıya geldi. İlk devresi 17-13 Levent üstünlüğünde biten mücadelenin ikinci devresinde Şahlan kadınlarının mücadelesi kazanmaya yetmedi. İkinci devresi 15-14 Levent üstünlüğünde sona eren maçı Levent kadınları 32-27 kazandı ve ligde zirvenin ortağı oldu.

Maçta en çok sayı atan oyuncu Levent’ten 13 sayı ile Sonuç Koç olurken, Şahlan’ın en skorer ismi ise 8 sayı ile oynayan Yaren Doğan oldu.

levent-sahlan.jpg

DİGEM ilk yenilgiyi yaşadı

Süper Lig’in iki favori takımlarının karşılaşması baştan sonra çekişmeli geçti. UKÜ ile DİGEM kadınlarının karşı karşıya geldiği gecenin ikinci maçında, ilk devre 12-12 eşitlikle sona erdi. İkinci devrede 4 sayılık farkla skor üstünlüğünü sağlamayı başaran UKÜ, mücadeleyi 26-22 galip bitirdi ve DİGEM kadınlarına ilk yenilgisini yaşattı.

UKÜ’den Aysel Şimşek 10 sayı ile maçın en skorer isim olurken, DİGEM’den en çok sayı atan oyuncu 9 sayı ile Aysu Manecioğlu oldu.

 

hentbol-pts-001.jpg

 

Fotoğraf: Ferah Barışsev

 

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.