Zirvede Sezener, Şimşek ve Ünal

Zirvede Sezener, Şimşek ve Ünal

AKSA ligleri ve kupa mücadelelerinde toplamda 517 maç oynandı, tüm kulvarlarda 42 farklı isim orta hakem olarak görev yaptı

A+A-

TÜM KULVARLARDA SEZENER… Süper Lig, Birinci Lig, Play-off, Play-out, Northernland Kıbrıs Kupası ve sezon öncesi oynanan Osman Uçaner Süper Kupa karşılaşması ile beraber toplam 517 maç oynandı. Bu maçlar içerisinde en çok maç yöneten hakem Mehmet Sezener oldu

 

LİGLERDE ŞİMŞEK VE ÜNAL… Süper Lig’de geride bıraktığımız sezon en fazla maçta düdük çalan hakem Serhan Şimşek, Birinci Lig’de en fazla orta hakem olarak görev yapan isim ise Hakan Ünal olarak kayıtlara geçti

 

Futbolda 2022-23 sezonu AKSA Süper Lig, Birinci Lig, Play-off, Play-out, Northernland Kıbrıs Kupası ve sezon öncesi oynanan Osman Uçaner Süper Kupa karşılaşması ile beraber toplam 517 maç oynandı. Bu maçlar içerisinde en çok maç yöneten hakem Mehmet Sezener oldu. Süper Lig’de en fazla maçta düdük çalan hakem Serhan Şimşek, Birinci Lig’de en fazla orta hakem olarak görev yapan isim ise Hakan Ünal olarak kayıtlara geçti.

 

Süper Lig’de Serhan Şimşek

AKSA Süper Lig’de normal sezonda 225 maç oynanırken 19 farklı isim orta hakem olarak görev yaptı. Süper Lig’in normal sezonunda en fazla görev alan isim ise 21 maç ile Serhan Şimşek oldu. Şimşek’in ardından 18’er maç ile Mehmet Sezener ve Fehim Dayı ikinci sırada yer alırken, Ali Özer, Osman Özpaşa ve Utku Hamamcıoğlu 17’şer maçta görev yaptı.

 

Birinci Lig’de Hakan Ünal

AKSA Birinci Lig’in normal sezonunda toplamda 225 maç oynandı. Bu maçlarda 23 farklı isim orta hakem olarak görev yaparken, en fazla görev alan hakem ise 19 maç ile Hakan Ünal oldu. Hakan Ünal’ın ardından 15’er maç ile Zekai Töre ve İsmail Ercan ikinci sırada yer alırken, 14’er maçta görev yapan İsmail Ercan ve Şakir Azizoğlu üçüncü sırada yer aldı.

 

Kıbrıs Kupası

Northernland Kıbrıs Kupası’nda 36 maçın oynandığı 2022-23 sezonunda 17 farklı isim düdük çaldı. Final mücadelesini de yöneten Utku Hamamcıoğlu ile beraber 4’er maçta görev yapan Mehmet Sezener ve Kerem Eran, kupada en fazla maç yöneten isimler oldular. Bir diğer kupa mücadelesi olan ve sezon öncesi oynanan Osman Uçaner Süper Kupa’da ise Turgay Misk görev almıştı.

 

Liglede Play-off ve Play-out mücadeleleri

Süper Lig ve Birinci Lig’de Play-off ve Play-out mücadelesinde toplamda 9 hakem görev yaptı. Bu hakemler içerisinde en çok maç yöneten isim 3 maç ile Mehmet Sezener oldu. Sezener ayrıca her kategoride düdük çalan tek isim olarak kayıtlarda yer aldı.

 

Tüm kategorilerde en çok görev Sezener’in

AKSA Süper Lig, Birinci Lig, Northernland Kıbrıs Kupası, Play-off ve Play-out mücadeleleri değerlendirildiğinde bu kategorilerde en çok orta hakem olarak görev yapan isim Mehmet Sezener oldu. Sezener Süper Lig’de 18, Birinci Lig’de 10, Kıbrıs Kpuası’nda 4, Play-off ve Play-out mücadelesinde 3 olmak üzere toplamda 35 maçta görev yaparak ilk sırada yer aldı.

 

hakem-dagolom-001.jpg

Bu haber toplam 968 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.