Zirve mücadelesinde konuk İskenderun

Zirve mücadelesinde konuk İskenderun

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonunda önemli bir sınavdan geçecek.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren, son 5 maçını galibiyetle kapatan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonunda önemli bir sınavdan geçecek.

Zirvedeki ilk 3 takımın Süper Lige çıkma hakkı kazanacağı ligde 10 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 25 puanla 5. sıradaki yerini koruyan temsilcimiz 18 Mart Cumartesi 27 puanla ikinci sırada yer alan İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nü konuk edecek. Necati Taşkın Spor Salonu’nda oynanacak, zirve mücadelesinde kritik maç saat 13.00’da başlayacak.

Yeni bir ruh ve heyecanla, kendi özüne dönerek lige başlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeniden Süper Lig’e dönme azmiyle başladığı ligi umutlarını koruyarak, “Destek Varsa Engel Yok” sloganıyla tribünlerden gelen yürekli destekle götürüyor.

 

Ekşi dayanışma ruhundan memnun

Takımın kıdemlilerinden, halen 700 ün üzerinde sayı ile toplamda 976 sayı kaydeden takımın sayı kralı Murat Ekşi, son maça kadar umut ve inançlarını koruyarak mücadeleyi sürdüreceklerini söylüyor. İskele Belediyesi çalışanı, amatör sporcu Murat, takımdaki arkadaşlık ve dayanışma ruhundan memnun. Murat “Bu yıl birbirimizle kenetlenerek mücadele veriyoruz. Yönetimin ilgisinden Kuzey Kıbrıs Turkcell camiasının gönülden desteğinden mutluyuz” diyor.

 

Selvihan: “Elimizden geleni yaparak üst lige çıkacağımızı umut ediyorum”

Türkiye Milli Takımı’nda ülkemizi gururla temsil eden Selvihan ikinci yarı ile birlikte 1 yıl ayrı kaldığı takımına geri dönüş yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Selvihan takımdaki arkadaşlık dostluk ruhunun güçlü olmasından memnun. “Amatör bir ruhla mücadele ediyoruz. Elimizden geleni yaparak bir üst lige çıkacağımızı umut ediyorum” diyor.

 

Topçu gururlu

Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mete Topçu da takımın bu yılki performansından gurur duyuyor. Birlikte tek yürek olarak ligi sonuna kadar götürüp bir üst lige çıkılacağına inanıyor. Topçu, “Kuzey Kıbrıs Turkcell üst yönetiminden her hafta maça gelerek desteğini esirgemeyen çalışanlarına kadar herkese yönetim ve camiamız adına yürekten teşekkür ederim. Ayrıca bu yıl konaklama alanında kendilerine destek veren Merit Lefkoşa Otel ve her koşulda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara da teşekkür ederiz” diyor.

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.