Zihni, İngiltere’ye Yenicami ile hazırlanıyor

Zihni, İngiltere’ye Yenicami ile hazırlanıyor

İngiltere’nin Maidstone United takımında forma giyen, Covid-19 salgını sonrası ülkeye dönen Zihni Temelci, Yenicami idmanlarına katılıyor.

A+A-

Futbol hayatını İngiltere’de sürdüren Kıbrıslı Türk Zihni Temelci, altyapısından yetiştiği takımı Yenicami ile hazırlıklara başladı.

Bu sezon başında İngiltere’nin alt lig takımlarından Maidstone United’da sürdüren Zihni Temelci, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sonrasında ülkeye geri dönüş yapmış ve karantinaya girmişti. Karantinanın tamamlanmasının ardından bireysel çalışmalarına başlayan Zihni, daha önce de formasını giydiği takımı Yenicami’nin hafta başında başlattığı saha çalışmalarında yer aldı. Yeniden form tutmak amacıyla takımla birlikte çalışan Zihni, İngiltere’ye döneceği zamana kadar hazır olmayı hedefliyor.

Yenicami’de uzun yıllar forma giydikten sonra Türkiye’de Göztepe’ye transfer olan Temelci, bu sezon başında İngiltere’nin Maidstone takımına transfer olmuş ve oynadığı futbolla takımın vazgeçilmezleri arasında yer almaya başlamıştı.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.