Zafer Kupası tamamlandı

Zafer Kupası tamamlandı

Plaj voleybolunda bu yıl yedincisi düzenlenen Zafer Kupası tamamlandı. Kadınlarda ülkemizden Merve Çelebi, partneri Bahanur Gökalp ile şampiyon olurken, erkeklerde Osman Çetintaş – Umut Aksular ikilisi üçüncü olarak kürsüye çıktı

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Pro Beach Tour 7. Zafer Kupası etabı tamamlandı. Üç gün boyunca Lefkoşa, Beach Volley Arena’da yer alan ve ülkemizin deneyimli hakemlerinin de görev yaptığı organizasyonun üçüncülük ve final maçları Cuma günü yapıldı. Erkeklerde Sacit – Batuhan, kadınlarda Merve – Bahanur ikilisi şampiyon olarak kürsünün ilk basamağında yer aldı.

1-095.jpg

Merve ve Bahanur’dan bir şampiyonluk daha

Kadınlar finalinde rakibi Melis - Hatice ikilisini 2-0 mağlup eden Bahanur - Merve ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Erkekler finalinde ise Sacit - Batuhan ikilisi rakipleri Murat - Nuri ikilisini zorlu bir finalin ardından 2-1 yenerek şampiyon oldu.

2-056.jpg

Erkeklede Osman – Umut ikilisi üçüncü

Erkeklerde üçüncülüğü Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman - Umut ikilisi elde ederken kadınlarda Mazur- Anna ikilisi üçüncü oldu. Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ve ödül çekleri takdim edildi. Dereceye giren takımlara ayrıca toplamda 10 bin Euro parasal ödül takdim edildi.

 

Ödüller verildi

Erkekler ve kadınlar şampiyonuna ödülleri KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve TVF Yönetim Kurulu üyesi Metin Mengüç tarafından, kadınlar ikincisine ödülleri Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu, erkekler ikincisine ödülleri Voleybol Federasyonu Dış ilişkiler Sorumlusu Buran Atakan, kadınlar üçüncüsüne ödülleri TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ve Eski MOK Başkanı Atilla Mahmutoğlu, erkekler üçüncüsüne ödülleri MOK Başkanı Dursun Koç ve TC Gençlik ve Spor Müşaviri Mithat Tekçam tarafından takdim edildi.

KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya plaj voleyboluna katkılarından dolayı TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Kar ve Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci'ye birer plaket takdim etti.

Bu haber toplam 981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.