Yürekli: “Lige ısındık”

Yürekli: “Lige ısındık”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, Lefke maçı öncesinde YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, Cumartesi günü oynayacakları Lefke maçı hakkındaki düşüncelerini aktardı. Genç teknik adam, Lefke maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, bu maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini ifade etti.

 

Yürekli: “Hem oyunumuz, hem de aldığımız sonuçlar son derece iyi”

Baf Ülkü Yurdu teknik patronu Kemal Yürekli, ligde oynadıkları son 4 maçın 3’ünü kazandıklarını hatırlatarak, lige ısındıklarını ve rakiplerin artık Baf Ülkü Yurdu’nun gücünü bildiğini ifade etti. Lige kötü bir başlangıç yaptıklarını bir kez daha yineleyen genç teknik adam, Türk Ocağı galibiyetiyle takımın özgüveninin yerine geldiğini ve bugün geldikleri noktada hem iyi oyun, hem de alınan sonuçlar sayesinde olduğunu kaydetti. Kemal Yürekli, bundan sonraki maçlarda da aynı ciddiyetle sahada olacaklarının altını da çizdi.

 

“Bu maçı çıkış maçı olarak görmeleri normal…”

Kemal Yürekli, Cumartesi günü oynayacakları Lefke maçı hakkında da konuştu. Lefke’nin son dönemlerde kötü bir süreç geçirdiğini kaydeden Yürekli, bu maçı çıkış maçı olarak gördüğünü, bunun da normal bir durum olduğunu savundu. Baf Ülkü Yurdu teknik patronu Yürekli; “Rakibimiz, son dönemlerde kötü bir süreç yaşıyor. Geçen hafta Gençler Birliği maçından yenilgiyle döndüler. Bizim karşımızda kazanıp, kötü gidişe dur demek ve artık bir istikrar yakalamak istemeleri gayet normal. Ancak biz de, çalışmalarımızı kazanmaya yönelik yaptık. İki takım da maçı kazanmak istiyor bu bakımdan çok zor bir karşılaşma olacak” dedi.

 

“Her zaman tatlı bir rekabet içerisinde olduk”

Kemal Yürekli; “Hatırlanacağı üzere Lefke, Güzelyurt İlçesi’nden ayrılmış ve kendisi bir başka ilçe olmuştu. İki ayrı ilçe olsak da, aynı bölgenin insanlarıyız ve her zaman aramızda tatlı bir rekabet olmuştur. Bu tatlı rekabette kazanan zaman zaman Lefke, zaman zaman da biz olduk. Unutulmaması gereken bir şey var ki, dostluğumuz hiç bozulmadı. Bu maçta da bozulmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Felix ve Lawal’ın hafif sakatlıkları bulunuyor”

Teknik direktör Kemal Yürekli yabancı oyuncuları Obada Felix ve Lawal Murtadah’ın hafif sakatlıkları bulunduğunu ancak, oynamama gibi bir durumun söz konusu olmadığını da dile getirdi.

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.