Yönetim toplu istifa etti

Yönetim toplu istifa etti

Birinci Lig ekibi Maraş Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu toplu olarak istifa etti.

A+A-

Maraş futbolcusu Orhan Kalaycı’nın Mağusa Türk Gücü’ne transferi sonrası Maraş Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu istifa etti. Yeni dönem için genel kurul yapılmadan ve başkan seçilmeden oyuncu satışı veya kiralanması yaptığı için yönetim kurulu toplu olarak istifa ettiğini duyurdu. İstifa ile birlikte Kaymakamlık’a yazı veren kurul üyeleri, olağanüstü genel kurul isteminde bulundu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bizler şu anda istifa etmiş durumda bulunan Maraş Gençlik Spor Kulübü 2017 – 2018 dönemi yönetim kurulu üyeleri olarak futbolcularımızın ve Maraş halkı ile yaptığımız istişareler sonucu bu sezon takımımızda forma giyen bonservisli oyuncularımızın, yeni dönem için genel kurul yapılmadan, yani yeni başkan ve yönetim kurulu seçilmeden satılmasına veya kiralanmasına şiddetle karşı olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.

Bizlerin, futbolcularımızın ve Maraş yönetiminin, halkın ortaklaşa ortaya koyduğu bu iradenin hilafına hareket edilmesi halinde, bu davranış kimden gelirse gelsin Maraş camiası olarak en ağır tepkiyi göstereceğimizi ve hatta 2018 – 2019 futbol sezonuna katılmamayı dahi göze aldığımızı beyan eder, şahsi çıkarlarını kulüp çıkarlarının üstünde tutan kişileri aklı selim davranmaya davet ederiz.”

Bu haber toplam 2653 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.