“Yoğun çalışma takıma faydalı olacak”

“Yoğun çalışma takıma faydalı olacak”

Gençlik Gücü’nün deneyimli oyuncularından Ali Akbulut değerlendirmelerde bulundu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Geçtiğimiz yıl transfer olduğu Gençlik Gücü’nde iyi bir sezon geçiren ve lig maratonunda oynanan 30 karşılaşmanın 29’unda forma giyen Ali Akbulut, sezon hazırlıklarının yoğun gittiğini belirtti. YENİDÜZEN’e konuşan Akbulut, “Çalışmalarımız yoğun gidiyor. Bu yoğunluğun takım için faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıldan oluşturulan iskelet kadronun bu yıl avantaj olacağını söyleyen Akbulut, “İskelet kadronun korunması ve eksik yerlere yapılan takviyelere kaliteli yabancıların eklenmesi ile birlikte ligi daha iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı.

 

Akbulut: “Takımın hedefleri daha önemli”

Geçtiğimiz yıl takımda oluşan güzel arkadaşlık ortamının bu yıl pekiştirildiğini söyleyen Ali Akbulut, 22 Ağustos’ta İzmit Kartepe’de başlayacak olan kampı beklediklerini söyledi. Bireysel olarak hedeflerinin olup olmadığı sorusu üzerine Akbulut, “Kendi kişisel hedeflerimden çok takımın hedefleri önemli dedi. Akbulut, geçtiğimiz yıl Gençlik Gücü forması ile 30 maçlık lig maratonunda 29 maçta görev yaptığını, bu yıl tüm maçlarda oynamak için çalıştığını söyledi. Takım olarak ligi ilk 6 içerisinde bitirmenin yanı sıra kupada yarı final oynamalarının Gençlik Gücü’nün hedefleri açısından iyi olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.