Yılmazköy’ün evinde bileği bükülmüyor

Yılmazköy’ün evinde bileği bükülmüyor

AKSA liglerinde 23’üncü hafta geride kaldı. Hem Süper Lig, hem de Birinci Lig’e bakıldığında bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda mağlubiyet yaşamayan tek takım, Mustafa Hacıali Yılmazköy.

A+A-

Yılmazköy ayrıca her iki lige bakıldığında ev sahibi olduğu maçlarda en fazla puan toplayan beşinci takım konumunda.

 

11 aydır kaybetmiyor

Geride bıraktığımız hafta konuk ettiği Hamitköy’ü tek golle mağlup eden Yılmazköy, iç sahada bu sezon oynadığı 12’nci maçtan da yenilgisiz ayrıldı. Evinde son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 28. haftasında 22 Nisan 2023’te konuk ettiği Girne Halk Evi karşısında 1-0’lık skorla yaşayan Yılmazköy, ligin 30’uncu haftasında Yalova’yı tek golle yenmişti. O maçla beraber bu sezon oynadığı 12 iç saha maçıyla birlikte Yılmazköy’ün evindeki yenilmezlik serisi de 13 maça çıktı.

 

Ev sahibi olarak en çok puan toplayan beşinci takım

AKSA liglerine bakıldığında Yılmazköy bu sezon ev sahibi olduğu maçlarda en fazla puan toplayan beşinci takım konumunda. Yılmazköy topladığı 26 puanla 23’üncü hafta itibarı ile Süper Lig lideri Cihangir (31), Mağusa Türk Gücü (30), Tremeşeli Holding Dumlupınar (28) ve  Birinci Lig’den Miracle Değirmenlik’in (29) ardından iç sahada puan toplayan beşinci takım olarak haftayı geride bıraktı.

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.