Yıllar sonra en iyi başlangıç

Yıllar sonra en iyi başlangıç

Gönyeli, son 10 sezonda Süper Lig’deki en iyi beş haftalık performansı sergiledi

A+A-

Aksa Süper Lig’de bu sezon yakaladığı çıkışla adından söz ettiren bir ekip de Gönyeli oldu. Kırmızı beyazlı ekip beş haftası geride kalan ligde elde ettiği 12 puanla haftayı lider Cihangir’in ardından ikinci sırada tamamladı. Son 10 sezonda Gönyeli’nin Süper Lig’de ilk beş haftalık performansına bakıldığında ise bu en iyi başlangıç oldu.

 

Evinde hep 1-0’lık galibiyetler

Gönyeli bu sezon tek mağlubiyetini şu anda lider olan Cihangir’e karşı deplasmanda 1-0’lık skorla almıştı. Kırmızı beyazlılar diğer oynadığı 4 maçta da elde ettiği galibiyetlerle üst sıralara tırmandı. Gönyeli’nin ilginç bir istatistiği ise evinde oynadığı maçlarda ortaya çıktı.

Ligin ilk haftasında Türk Ocağı, üçüncü haftasında Hamitköy ve son olarak beşinci haftada Yonpaş Dumlupınar’a karşı elde ettiği galibiyetler hep 1-0’lık skorlarla oldu.

 

İyi başladı

Gönyeli yeni sezonda yaptığı iyi başlangıç, son 10 sezona bakıldığında en iyi performans oldu. Son 10 sezon içerisinde beşinci kez en üst ligde yer alan Gönyeli, ilk beş haftalara bakıldığında 2019-20 sezonunda 6, 2018-19 sezonunda 9, 2014-15 ve 2011-12 sezonlarında 1’er puan toplamıştı.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.