Yılın transferi gerçekleşti

Yılın transferi gerçekleşti

Barcelona’dan ayrılan Arjantinli yıldız Lionel Messi bugün Paris’e gitti, yeni takımıyla anlaştı

A+A-

Barcelona’dan finansal kriterler nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Arjantinli yıldız Lionel Messi sözleşme imzalamak için bugün İspanya'dan Fransa'ya gitti. Gece geç saatlerde PSG Arjantinli yıldız ile anlaşma sağladığını duyurdu. Messi de yeni takımının forması ile ilk kez objektiflere poz verdi.

Paris Saint-Germain ilk olarak gün içerisinde Messi'nin görüntülerinin olduğu bir video paylaştı. Videoda Arjantin bayrağı, Messi'nin milli takım formasıyla bir fotoğrafı ve uçak görüntüleri yer aldı. Ardından gece geç saatlerde yine Messi’nin yer aldığı ve 30 numaralı formayı giydiği başka bir video kulüp tarafından yayınlanarak transferin resmiyet kazandığı duyuruldu.

PSG, yarın 12.00'de Parc des Princes'te basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

 

Camp Nou’da Messi görselleri kaldırıldı

Bir diğer gelişme de Barcelona’da yaşandı. Yol ayrımının ardından Katalan kulübü, efsanesi olan Messi’nin Camp Nou Stadı’nda yer alan görsellerini kaldırmaya başladı.

 

Neymar’dan paylaşım

Transferin resmiyet kazanmasından önce dün Messi ile ilgili bir paylaşım da PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar’dan geldi. Neymar, Barcelona’da oynadığı dönemden Messi ile bir fotoğrafını paylaşarak yeniden bir arada olacak olmalarının mutluluğunu ifade etti.

Bu haber toplam 640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.