Yıldızların mücadelesinde sona doğru

Yıldızların mücadelesinde sona doğru

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen ve 51 takımın katılım gösterdiği 2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Liginde 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

A+A-

Organizasyonda 3 haftada 116 karşılaşma oynandı. Birinci ve ikinci tur maçlarının ardından kızlarda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. 3. hafta oynanan 2. tur karşılaşmaları kızlarda A, B, C ve D gruplarında 4’erli takımların tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda

 

A Grubu’nda  1. Esentepe 3,  2. Esentepe 4

B Grubu’nda 1. Esentepe 2, 2. DAÜ 3

C Grubu’nda  1. GMBÇS 2, 2. GMBÇS 3

D Grubu’nda  1. DAÜ 2, 2. MGA 2

Çeyrek finale yükseldi.

 

Bu sonuçların ardından çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

1. Maç Esentepe 2 / Esentepe 4

2. Maç Esentepe 3 / DAÜ 3

3. Maç GMBÇS 2 / MGA 3

4. Maç DAÜ 2 / GMBÇS 3

 

Erkeklerde 2. tur müsabakaları A ve B olmak üzere 2 grupta oynamadı. İlk iki maçlar sonucunda A Grubu’nda DAÜ 1 ile B Grubunda KGM 2 oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazanarak yarı finale yükselme konusunda büyük bir avantaj yakaladı. Erkeklerde 2. tur son maçları, yarı final ve final karşılaşmaları 6 Temmuz aksamı oynanacak.

2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Liginde kızlarda ve erkeklerde 4. ve son hafta karşılaşmaları 6 Temmuz’da oynanacak. Son hafta karşılaşmaları saat 18.00’de başlayacak ve gecenin sonunda oynanacak kız ve erkek finalleri ile tamamlanarak yıldızlarda 2021 yılı plaj voleybolu şampiyonları belli olacak.

Bu haber toplam 690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.