Yıldızlardan veda

Yıldızlardan veda

Uluslararası Akdeniz Kupası’nda Celta Vigo’ya mağlup olan CTFA Stars, 2. tura yükselme aşamasında turnuvaya veda etti

A+A-

Necmi USAL (KTSYD-Barcelona)

İspanya’nın Barcelona şehrinde Uluslararası Akdeniz Kupası’nda mücadele eden U14 Milli Takımımız (CTFA Stars), 2. tura yükselme maçında karşılaştığı İspanyol ekibi Celta Vigo’ya farklı mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Dün gün grubu 2. sırada tamamlayarak adını son 32 takımın arasına yazdıran CTFA Stars, 2. tura yükselme maçında karşı karşıya geldiği Celta Vigo’ya 8-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. TSİ 13.00’da Calonge Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında iyi mücadele etse de kalesinde gollere engel olamayan milliler, sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

 

Baskıya dayanamadık

TSİ 13.00’da Calonge Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında iyi mücadele etse de kalesinde gollere engel olamayan milliler, sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmaya İspanyol ekibi hızlı başlarken, ilk devreyi de 2-0 önde tamamladı. Milli Takımımız ikinci devreye iyi başlasa da kalesinde kısa süre içerisinde goller görmesinden dolayı oyundan düştü ve son bölümde de rakibin baskısına dayanamayınca sahadan farklı mağlup ayrıldı. CTFA Stars’ın Celta Vigo karşısında tek golünü Eray Sadıkoğlu kaydetti. Karşılaşma sonrasında U14 Milli Takımımız ile Celta Vigo toplu fotoğraf da çekti.

 

Maçlara büyük ilgi

CTFA Stars, Celta Vigo ile oynanan karşılaşmayı kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynadı. Dünyadaki hemen hemen tüm ülkelerden turnuva için İspanya yolunu tutan vatandaşlar statları doldurarak geleceğin futbolcularına destek verdi. U14 Milli Takımı oyuncuları da böylesine güzel atmosferlerde forma şansı bularak deneyim kazandı.

 

Dönüş Pazar günü

11 Nisan Salı günü Uluslararası Akdeniz Kupası için İspanya’ya giden kafile, 16 Nisan Pazar akşamı adaya dönecek. Kafilenin 21.00’da Kıbrıs’a varması bekleniyor.

 

Kınacı; “Çocuklarla gurur duyuyorum”

Turnuvayı değerlendiren U14 Milli Takımı (CTFA Stars) Teknik Direktörü Hüseyin Aşkın Kınacı, “Güzel bir turnuva geçirdik. Gruptan çıksak da son 16’ya kalabileceğimizi bekliyordum. Tüm çocuklarımız turnuva süresince ellerinden geleni yaptılar ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Bu tip önemli turnuvalarda oynamak hem ülkemiz için hem de çocuklarımız için oldukça önemli. Celta Vigo karşısında farklı mağlup olmamız bizi üzse de gelecek adına önemli adımlar attığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.