Yıldızlar ilk smaçları attı

Yıldızlar ilk smaçları attı

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi, 22 Haziran Salı günü Lefkoşa Beach Volley Arena’da oynanan ilk gün karşılaşmaları ile başladı.

A+A-

Omaç Başat Büyükler Plaj Voleybolu Ligi ise 25 Haziran Cuma günü aynı yerde start alacak.

 

İlk gün 40 karşılaşma oynandı

2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Liginde ilk gün müsabakaları tamamlandı. İlk hafta müsabakaları sonucunda oynanan 40 karşılaşmada kızlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) takımları 9, Esentepe takımları 8 ve Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) takımları 7 galibiyet elde etti.

Erkeklerde ise DAÜ 5 galibiyetle ilk hafta karşılaşmalarında en fazla kazanan kulüplerden oldu. Yıldızlarda 2. hafta karşılaşmalarına 29 Haziranda oynanacak 40 maç ile devam edilecek.

unnamed-3.jpg

Sırada Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi

2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi’nde ise ilk maçlar 25 Haziran Cuma günü saat 18.00’de oynanacak. Kadınlarda ve erkeklerde toplam 18 takımın mücadele edeceği ligde toplam 40 karşılaşma oynanacak. 2. hafta müsabakaları 2 Temmuz, 3. hafta müsabakaları 9 Temmuz ve yarı final üçüncülük ve final karşılaşmaları 13 Temmuz’da oynanarak lig tamamlanacak.

unnamed-4.jpg

Bu haber toplam 924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.