Yiğitcan’a Turganer'den destek

Yiğitcan’a Turganer'den destek

Türkiye Atletizm Milli Takımı ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan ülkemiz elit atleti Yiğitcan Hekimoğlu'na KKTC Bakü temsilcisi Ufuk Arca Turganer yakın ilgi göstererek destek verdi.

A+A-

 

 

4. İslami Dayanışma Oyunları’nda,  Türkiye Atletizm Milli Takımı ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan ülkemiz elit atleti Yiğitcan Hekimoğlu'na KKTC Bakü temsilcisi Ufuk Arca  Turganer yakın ilgi göstererek destek verdi. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşma Yiğitcan Hekimoğlu'na moral ve motvasyon kattı.

Turganer, Kıbrıslı Türkler olarak bu gibi başarıların halka gurur ve mutluluk kattığını belirtirken Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş'i kutlayarak başarılarının devamını diledi.  Yarışmaları izlemek için stadyumda olacağını belirten Turganer, Hekimoğlu’na desteğinin ve güveninin tam olduğunu dile getirdi.

 

Bugün piste çıkacak

Yiğitcan Hekimoğlu bugün Türkiye 4x100 metre takımı ile 10.27’de elemelerde koşacak. İyi bir derece elde edilmesi ve finale yükselme başarısı gelmesi halinde final yarışı saat 18.12’de gerçekleşecek.

Bu haber toplam 1982 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.