Yiğitcan seçmede yarışmayacak

Yiğitcan seçmede yarışmayacak

Elit atlet Yiğtican Hekimoğlu, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda yarın koşulacak 4x100 metre yarışı seçmelerinde yer almayacağını sosyal medya hesabından açıkladı

A+A-

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından bu yıl Katar’ın Doha şehrinde düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı ile yer alan ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, yarın koşulacak 4x100 metre seçme yarışında yer almayacak.

Yiğitcan Hekimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 4x100m bayrak takımıyla birçok ilki ve başarıyı yaşadım bunların parçası olduğum için gurur duyuyorum. Bu bağlamda bu seneki dünya şampiyonasına en azından seçme yarışması için dışarıdan destek vereceğim. Karar bu şekilde oldu ve saygı duyuyorum” açıklamasını yaptı. Organizasyonda bugün 4x100 metre seçme yarışları gerçekleştirilecek. Yiğitcan’ın yaptığı açıklamaya göre elit atlet elemelerde koşacak 4 atletten biri olmayacak.

 

“Daha güçlü ve daha hırslı bir şekilde devam edeceğim”

Yiğitcan Hekimoğlu, 4x100 metre yarışı öncesi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, bugünkü yarışta olmayacağını söyledi. Açıklamasında her sporcunun zaman zaman yükselişi ve düşüşü olabileceğine dikkat çeken başarılı atlet, kaldığı yerden daha güçlü ve daha hırslı mücadele edeceğini ifade etti.

Hekimoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

“Bekleyenler olduğu için bir açıklama gereği hissettim. Ben duygularını çok saklayamayan mantığıyla hareket eden biriyim. Sevgi ve saygının gücüne inanan hedef için her şeyi göze alabilen biriyim. İnsanın, özellikle elit düzeye gelmiş sporcuların kariyerlerinde her zaman yükseliş ve düşüşler yaşanır. 4x100m bayrak takımıyla birçok ilki ve başarıyı yaşadım bunların parçası olduğum için gurur duyuyorum. Bu bağlamda bu seneki dünya şampiyonasına en azından seçme yarışması için dışarıdan destek vereceğim. Karar bu şekilde oldu ve saygı duyuyorum. Ben bir takımın parçasıyım bunu her zaman kabullenip gereğini yaptım. Umuyorum takımım gereğini yapıp Olimpiyat kotası alacaktır. Destekleyen herkese 7’sinden 70’ine gönülden teşekkür ederim. Sizin “YİĞİDO”nuz olarak savaşa kaldığım yerden daha hızlı daha güçlü daha HIRSLI bir şekilde devam edeceğim.”

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.