Yiğitcan İtalya’da final koştu

Yiğitcan İtalya’da final koştu

Elit atlet Yiğitcan Hekimoğlu, özel davetle katıldığı XVI International Citta di Grosseto 2022 yarışında 100 metrede final koştu. Carlo Zeccohini Olimpik Stadı’nda yer alan yarışta Hekimoğlu’na KKTC Roma Temsilcisi Mustafa Davulcu da destek verdi.

A+A-

Yarış sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hekimoğlu, her yarışın iyisi ve kötüsüyle bir tecrübe olduğunu belirterek İtalya’da final koşarak yarışı yedinci bitirdiğini aktardı. Hekimoğlu paylaşımında, “Doğruları ve yanlışları görerek yolumuza bir sonraki yarışlar için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışmaya devam. Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bizleri burada yalnız bırakmayan KKTC Roma temsilcisi Sn. Mustafa Davulcu’ya çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

KKTC’nin Roma temsilciliği ise yaptığı açıklamada “Milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu İtalya’nın Toskana bölgesi Grosseto şehrinde dün düzenlenen “Italy XVI International Citta di Grosseto 2022”uluslararası atletizm yarışmalarına katıldı. Milli sporcumuz 100 metre yarışında finale kalarak finalde başarıyla yarıştı. Kendisini yalnız bırakmadık” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.