Yiğitcan, başarı hedefiyle piste çıkıyor

Yiğitcan, başarı hedefiyle piste çıkıyor

Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, 2018 yaz atletizm sezonunun ilk yarışına Mersin’de çıkacak

A+A-

AKDENİZ OYUNLARI VE AVRUPA ŞAMPİYONASI… Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş yaz sezonunda koşulacak birçok yarış içerisinde ana hedef olarak Akdeniz Oyunları ile Avrupa Şampiyonası’nı belirledi. Hekimoğlu sezona Türkiye’deki kulübü ENKA ile Mersin’de düzenlenecek Türkiye Kulüpler 1. Kademe Yarışları ile başlayacak.

 

HEKİMOĞLU VE KELEŞ: “HAZIRIZ”… Hekimoğlu geldikleri noktada en iyisini yapmak için hazır hissettiğini ve hedeflere ulaşmak için gerekli performansa günü geldiğinde ulaşacağına inandığını belirtti. Antrenör Keleş ise performans testlerinin geçtiğimiz yıla göre daha iyi sonuçlar verdiğini ifade etti


Ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, yeni hedefler ve başarılar için hazır. Hekimoğlu uzun bir aradan sonra Türkiye’deki kulübü ENKA ile Mersin’de düzenlenecek olan Turkcell Süper Lig Kulüpler 1. Kademe yarışları ile sezona başlayacak. Yarışlar 19 – 20 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu organizasyonun ardından Yiğitcan, 26 – 27 Mayıs’ta İngiltere’nin Birmingham şehrinde yapılacak olan Grup A Büyükler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda piste çıkacak.

 

Esas hedef Akdeniz oyunları ve Avrupa Şampiyonası

Hekimoğlu ve Keleş bu yıl ana hedef olarak iki önemli organizasyonu belirledi. 2018 yaz atletizm sezonunda koşulacak birçok yarış içerisinde 25 – 30 Haziran tarihlerinde İspanya’nın Terragona şehrinde düzenlenecek olan 18. Akdeniz Oyunları ile 7-12 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleştirilecek olan 24. Avrupa Atletizm Şampiyonası hedef ana hedef olarak belirlendi.

 

Hekimoğlu ve Keleş: “Hazırız”

2018 yaz atletizm sezonu ile ilgili açıklama yapan elit atlet Yiğitcan Hekimoğlu, geldikleri noktada daha iyisini yapmak için hazır hissettiğini ve ana hedeflere ulaşmak için gerekli performansa günü geldiğinde ulaşacağına inandığını belirtti. Antrenör Celal Keleş de çalışmalar ve sonucunda yaptıkları performans testlerinin geçen yıla göre daha iyi sonuçlar verdiğine değinerek beklentisinin yarışmalarda pist performansına yansıması olduğunu belirterek bunun için hazır olduklarını belirtti.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.