“Yeterince puan kaybettik”

“Yeterince puan kaybettik”

Sezona ciddi transferler yaparak giren ancak henüz galibiyeti bulunmayan Mağusa Türk Gücü teknik patronu Fırat Canova vurguladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Sezon öncesi yaptıkları flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken Mağusa Türk Gücü (MTG), ligin başlaması ile birlikte oynadığı beş maçın dördünden beraberlikle ayrılırken, bir karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılması, camiada hayal kırıklığının yaşanmasına neden oldu. Beş karşılaşma sonunda kaybedilen on bir puan olduğuna vurgu yapan MTG Teknik Direktörü Fırat Canova, “Kaybedebileceğimiz kadar puanı zaten kaybettik” dedi. Canova, “Bu dakikadan sonra oluşan sıralamaya da baktığımızda herşey bitmedi. MTG olarak yeni bir sayfa açarak kalan maçlarda en az hata yaparak hedefe varmak istiyoruz” dedi.

 

Canova: “Fark kapanabilir”

MTG Teknik Direktörü Fırat Canova, “Üç puanlık sistemde, beş puan farkın büyük bir fark olmadığını” söyledi. “MTG olarak iki maç üst üste kazanmamız durumunda bu farkın kapanabilir. Ancak sadece iki maç üst üste değil iyi bir galibiyet serisi yakalamak zorundayız” açıklamasını yapan Fırat Canova, “Bizim için her maç önemli. Çünkü bu beş haftada kaybedeceğimiz puanları kaybettik. Hedefe varmak için mutlaka bundan sonra oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız” dedi.

 

“Seyircimizin desteğine her zamankinden daha fazla var”

MTG teknik direktör Fırat Canova, “Bugüne kadar taraftarımız hep yanımızda gördük. Ancak bugünden sonra taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var” dedi. “Takım olarak kalan maçlarımızda hata yapma gibi bir lüksümüz yoktur” açıklamasını yapan Canova, “Takım olarak biz hata yapmamak için çok dikkatli olacağız, ancak hakemlerin de artık hata yapmamamsına ihtiyacımız var ve ikisini de birleştirdiğimiz zaman zaten neticeyi kendiliğinden elde etmiş olacağız” dedi. 

Bu haber toplam 2289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.