Yeşilova'da Nurel güven tazeledi

Yeşilova'da Nurel güven tazeledi

AKSA Süper Lig'in Girne ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova'da Genel Kurul geçtiğimiz gün gerçekleşirken, Genel Kurul'da seçime tek aday olarak giren Redif Nurel yeniden kulübün başkanı oldu. 

A+A-

AKSA Süper Lig'in Girne ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova'da Genel Kurul geçtiğimiz gün gerçekleşirken, Genel Kurul'da seçime tek aday olarak giren Redif Nurel yeniden kulübün başkanı oldu. 

Genel Kurul'da ilk olarak Faaliyet Raporu ve Mali Rapor okunarak oy birliği ile kabul edildi. Sonraki gündem maddesi başkanlık seçimine geçildi, adaylık için başvuru yapan Redif Nurel, üyelerin güvenini tazeledi. 

Nurel: "İkinci devre sahamızda fark yaratacağız"

Nurel yaptığı konuşmada, 3 yılda 2 kez Süper Lig ikinciliği kupasını aldıklarını belirterek, bu sezon beklemedikleri bir ilk devre geçirdiklerini ancak Yeşilova'nın yerinin Süper Lig olduğunu ve Süper Lig'de kalmayı başaracaklarını söyledi. 

Nurel şöyle devam etti: 

"Bu yıl beklenmedik bir başarısızlıkla ilk devrede sadece 13 puan toplayabildik ancak hem kaliteli futbolcularımız ve teknik heyetimizle, hem de aramıza katılan yeni transferlerimizle sonunda sahamıza kavuşacağımız ikinci devrede fark yaratacağız."

"Katkı koyan herkese teşekkür ediyorum"

Kulübü aldıkları noktadan ileriye taşıdıklarını ifade eden Nurel, başta sponsorları olmak üzere, katkı koyan herkese teşekkür etti. 

Nurel şunları söyledi: 

"Merit oteller zincirinin kulübümüze önemli katkıları oldu. Merit oteller gurubu sahibi sn. Besim Tibuk'a ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, son 3 yılda pandemiye rağmen Nurel Group'un da kulübe 8 milyon TL'nin üzerinde katkısı oldu. Gerek büyük, gerekse küçük olarak tüm destek verenlere de teşekkür ediyorum. Kulübü aldığımız noktadan çok çok iyi bir yere getirdik. Yatırımlarımız hiç durmadan devam edecek. Yeşilova artık bir Süper Lig takımıdır ve bizlerden sonra da hep öyle kalması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu üyelerimize de çok teşekkür ediyorum."

"Başarı için birlikte hareket etmek gerekiyor" 

Nurel konuşmasının devamında, Merit Alsancak Yeşilova'nın tek eksiğinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu belirten Nurel, bu başarıyı tek başlarına yapamayacaklarını, belediye, sivil toplum örgütleri, üyeler ve tüm camianın birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. 

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.