Yeşilova’da hazırlıklar tamamlandı

Yeşilova’da hazırlıklar tamamlandı

Merit A. Yeşilova, Yeni Boğaziçi maçına moralli çıkıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup lideri Merit Alsancak Yeşilova, yarın oynanacak Yeni Boğaziçi maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları YENİDÜZEN’e konuşarak, bu maçın önemine vurgu yaptı.

 

Kurtarıcıoğulları: “Bu maçın önemi çok büyük”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, şu an için ligde 6 puan önde bulunduklarını ancak, bu durumun küçümsenmemesi gerektiğini söyledi. Kurtarıcıoğulları, kilit maçının Yeni Boğaziçi maçının olduğuna dikkat çekerek, bu maçı kazanmaları halinde kalan 2 haftada sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, yarın oynanacak Yeni Boğaziçi karşılaşmasına çok iyi hazılrkandıklarını da belirterek, rakibin çok iyi bir ekip olduğunu ve ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada kendilerine mağlup ettiklerini sözlerine ekledi.

 

“Adım adım hedefe gidiyoruz”

Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Tayfun Kurtarıcıoğlulları, artık ligde son viraja girildiğini hatırlatarak hata yapmamaları halinde hedeflerini gerçekleştirme yolunda adım adım ilerlediklerini kaydetti. Kurtarıcıoğlulları, karşılaşma öncesinde Yeni Boğaziçi’ne de başarılar dileyerek maçın centilmence geçmesini temenni etti.

 

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.