Yeşilova yükseliyor

Yeşilova yükseliyor

Merit Alsancak Yeşilova son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Yeşil beyazlı ekip, son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak dikkat çeken ekiplerden birisi oldu.

 

Son haftaların çıkıştaki takımı…

Son olarak ligin 11’inci haftasında Gönyeli’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Merit Alsancak Yeşilova, bu karşılaşma ile birlikte galibiyet serisini 3’e çıkardı. Son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken yeşil beyazlı ekip, oynadığı son 5 lig karşılaşmasında 4 galibiyet, 1 de beraberlik aldı. Merit Alsancak Yeşilova, son mağlubiyetini ligin 6’ncı haftasında Mağusa Türk Gücü’ne karşı almış, o maçtan sonra Çetinkaya, Küçük Kaymaklı, Göçmenköy ve Gönyeli maçlarını kazanırken, 8’inci haftada oynanan Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında berabere kalmıştı.

 

Gollerde de etkili…

Merit Alsancak Yeşilova, 6’ncı haftaya kadar ligde 10 gol atmış, kalesinde ise 15 gol görmüştü. 7’nci itibariyle çıkışa geçen yeşil beyazlı ekip, son 5 haftada 14 gol attı ve kalesinde sadece 5 gol gördü. Merit Alsancak Yeşilova, şu ana kadar 11 hafta 24 gol atıp, 20 gol yerken, 17 puanla ligin 7’nci sırasında bulunuyor.

 

Her maçını deplasmanda oynuyor

Süper Lig’in Girne ekiplerinden biri olan Merit Alsancak Yeşilova, sahası Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nın bakımda olması sebebiyle her maçını deplasmanda oynuyor. Yeşil beyazlı ekip, iç saha maçlarını Karaoğlanoğlu’nda bulunan Orhan Dural Stadı’nda oynuyor.

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.