Yeşilova sahaya indi

Yeşilova sahaya indi

Geride bıraktığımız sezon özellikle ikinci devrede yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Merit Alsancak Yeşilova, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, yeni sezona yaptığı resmi sezon açılışı ile başladı. Alsancak ekibi kulüp binasında toplandıktan sonra takım olarak Atatürk Anıtı’na çiçek koydu. Yeşilova daha sonra Orhan Dural Stadı’nda yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı. Geçtiğimiz yıl kadroda yer alan oyunculardan Ulaş Candanal dışında kadrosunu muhafaza eden Yeşilova, savunmasına Emin Atabek ile Salih Say takviyelerini yaptı. Her iki oyuncu da ilk çalışmada yer aldı. Yabancı konusunda arayışları süren Yeşilova, geçtiğimiz yıl kadrosundaki yabancılarla yollarını ayırırken forvet, kanat ve 10 numara mevkilerine yabancı oyuncu takviyesi gerçekleştirecek.İki kamp yapılacakMerit Alsancak Yeşilova yeni sezon hazırlıkları kapsamında haftanın altı günü çalışma yaparak bir günü boş geçirecek. Yeşilova 1-4 Ağustos tarihleri arasında İskele’de ilk kampını yapacak. Alsancak ekibi daha sonra 19-25 Ağustos tarihlerinde ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde İzmit Kartepe’de hazırlıklarını sürdürecek.Davulcu: “Hedef ilk üç”Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Toygar Davulcu yeni sezon ile ilgili olarak Yenidüzen’e konuştu. Mevcut kadroyu yabancı oyuncular ve Ulaş Candanal dışında koruduklarını belirten Davulcu, savunmaya Salih Say ve Emin Atabek takviyelerini yaptıklarını belirtti. Takımın tecrübesiz olmasına karşılık genç ve dinamik bir ekip olarak ligde mücadele edeceğini, şampiyonluk yarışı içerisinde yer alarak hedefin ilk üç olduğunu belirten deneyimli teknik adam, kupada hedeflerinin önce final oynamak, ardından da kupayı kazanmak olduğunu ifade etti.

 

Yeşilova'nın ilk çalışmasına yönelik görüntüler ve açıklamalar kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı: İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.