Yeşilova kaleyi boş geçmedi

Yeşilova kaleyi boş geçmedi

Merit Alsancak Yeşilova, Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı tüm maçlarda gol atan tek takım oldu.

A+A-

Aksa Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı tüm maçlarda en az bir gol atan takım Merit Alsancak Yeşilova oldu. Ligde Yeşilova’nın ardından tek maç dışında oynadığı diğer maçlarda gol atan takımlar Mağusa Türk Gücü ve Göçmenköy oldu. Sadece altı maçta gol bulabilen Baf Ülkü Yurdu ise bu alanda ilk sırada yer aldı.

 

Yeşilova tüm maçlarda gol attı

Süper Lig’in ilk yarısını averajla lider Mağusa Türk Gücü’nün ardından ikinci sırada tamamlayan, en golcü ikinci takım olarak devre arasında giren Merit Alsancak Yeşilova, ilk devrede oynadığı 15 maçın tamamında rakip fileleri havalandırdı. İlk devrede oynadığı 15 maçın tamamında en az 1 gol atan Alsancak ekibi, iki maçta en fazla 5 gol kaydetti.

 

İkinci sıra MTG ve Göçmenköy

Ligde oynadıkları 15 maçın 14’ünde gol atan iki takım mevcut. Devreyi lider tamamlayan Mağusa Türk Gücü 14 maçta en az bir gol kaydetti. Aynı şekilde Göçmenköy de ilk devrede oynadığı 15 maçın 14’ünde gol buldu.

 

En az gol sayısı Baf Ülkü Yurdu’nda

İlk devrede oynadığı maçların sadece altı tanesinde gol bulabilen ekip Baf Ülkü Yurdu. Dokuz maçta gol atamayan Güzelyurt ekibini 8 maçta gol atabilen Yonpaş Dumlupınar, Mesarya ve Binatlı takip etti.

liste.jpg

Bu haber toplam 1162 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.