Yeniden kullanım için çalışmalar hız kazandı

Yeniden kullanım için çalışmalar hız kazandı

Eski adı ile Cirit Hisarı, bilindik adı ile Taksim Sahası’nın yeniden kullanımına yönelik başlayan çalışmalar hız kazandı. Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi, sahanın yeniden kullanımı için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Lefkoşa ara bölgede bulunan ve Kıbrıs Rallisi’nin özel seyirci etabında kullanılan sahanın zeminini eski haline getirmek için çalışmalara 2022 yılı Ocak ayında başlamıştı. Bu çerçevede Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, sahada devam ede çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Cahitoğlu, sahanın yeniden ülke gençliğine kazandırmak adına uzun zamandır uğraş verdiklerini söyledi. Tüm planlamaların hazır olduğunu ve bugün itibariyle düğmeye bastıklarını belirten Cahitoğlu, sahanın yeniden ülkeye kazandırılacağını ve en kısa sürede antrenman ve maç yapılabileceğini ifade etti.

8d52e0b0-24ba-41c5-acb5-1dc5b4d1b551.jpg

Spor Dairesi olarak üzerlerine düşen her şeyi bu süreçte yapacaklarını ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, özelde Çetinkaya Türk Spor Kulübü’ne genelde ise ülke sporuna kazandıracakları tesis için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.