Yenicami’ye Düzbeyaz takviyesi

Yenicami’ye Düzbeyaz takviyesi

Yenicami Akademi, antrenör ekibine Salih Düzbeyaz’ı kattığını açıkladı.

A+A-

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada akademi teknik kadrosunu değerli kişilerle güçlendirmeye devam edildiği, ayrıca Yenicami Yılmazköy Akademisi’nin de hafta başından itibaren çalışmalara başladığı ifade edildi.

                                                                                                                             

Yenicami tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yenicami Akademi olarak teknik kadromuzu değerli kişiler ile güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak, akademik kadromuza futbolu bu sezon bırakan ve bundan sonraki futbol kariyerini antrenör olarak sürdürecek olan Salih Düzbeyaz ile anlaşma sağladık. Salih hocamız akademi gruplarında eğitmenlik görevlerini üstlenecek.

Akademi koordinatörümüz İsmail Pirgalı yaptığı açıklamada “Hem kişilik olarak, hem de antrenör profili olarak camiamıza uygun olması, öğretmeye ve geliştirmeye çok tutkulu olması, Salih hoca konusunda ısrarcı olmamızda önemli rol oynadı. Akademimize ve kendisine hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Pandemi sonrasında Yenicami Akademi çalışmalarımıza Yusuf Kaptan Sahası’nda başlamamızın ardından 1 Haziran itibariyle de Yenicami Yılmazköy Akademi’sini hafta başından tekrardan başlatmış bulunmaktayız.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.