Yenicami’nin düşüncesi Mayıs sonu

Yenicami’nin düşüncesi Mayıs sonu

Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Futbol Federasyonu tarafından belirtilen başlangıç tarihlerinden yola çıkarak hazırlıklarına 24 Mayıs gibi başlamayı planlıyor.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Futbol Federasyonu tarafından belirtilen başlangıç tarihlerinden yola çıkarak hazırlıklarına 24 Mayıs gibi başlamayı planlıyor. Yenicami teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, Foto Evliya tarafından hazırlanan, moderatörlüğünü Beyzade Ünalmış’ın yaptığı İkiye Bir programında yaptığı konuşmada mental olarak en iyi şekilde hazırlandıkları takdirde iyi bir başlangıç yapabileceklerini düşündüğünü kaydetti.

Futbol Federasyonu’nun açıkladığı tarihlere göre üzerlerine düşen sorumluluğun ona göre bir hazırlık planlamak olduğunu söyleyen Özgü Bayraktar, “Daha önce yaptığımız sohbetlerimizde şunu demiştim; Motivasyonu yükselteceğiniz tarih o kadar doğru bir tarih olmalı ki, o oyuncu grubuyla başlayıp o ligin, Süper Kupa’nın havasına girmemiz lazım. Çünkü futbol bir hedef, sonu, yarışmacı bir spor. Hazırlık dönemini o şekilde planlamayı düşünüyoruz” dedi.

 

Bayraktar: İyi bir mental hazırlıkla iyi bir başlangıç yapabiliriz

Yenicami’nin 24 Mayıs tarihini düşündüğünü aktaran Özgü Bayraktar, “Tabi bu tarih geçtiğimiz döneme göre oyuncu grubunun ne kadar hazır olduğuna bağlı. Mental olarak en iyi şekilde hazırlık yaptığımız takdirde iyi bir başlangıç yapabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Bu durumla yaşamayı öğrenmeye başladık”

Futbolun başlamayacağı yönünde sohbet ortamlarının oluştuğunu ancak geçtiğimiz haftalarda akademilerin çalışmalarına başladığını hatırlatan Özgü Bayraktar, “Biz bu durumla yaşamayı öğrenmeye başladık, böyle devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Bayraktar, bir süre önce takımla sosyal amaçlı bir araya geldiklerini, antrenmanlar öncesinde mental ve sosyal buluşmalar yapmayı planladıklarını, daha sonra yapacakları testlerle sezona hem fiziksel, hem mental, hem de ekonomik olarak girme hedefinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.