Yenicami’den antrenör açıklaması

Yenicami’den antrenör açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Yenicami, son günlerdeki gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Bir süre önce görevinden ayrılma kararı alan Özgü Bayraktar’ın istifasının kabul edildiği, kısa sürede yeni bir antrenörün görevlendirilmesi için girişimlerin tamamlanarak hazırlıkların başlanacağı belirtildi. Yönetim Kurulu adına başkan Ali Vehid imzası taşıyan açıklamada “Dün olduğu gibi bugün de kulüp çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Geçtiğimiz günlerde kulübümüz hakkında basında çıkan haberler neticesinde bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Herkesin bildiği üzere antrenörümüz Özgü Bayraktar geçtiğimiz günlerde istifa etmiştir. Yönetim Kurulumuz, Sn. Bayraktar’ın istifasını kabul etmiş ve kulübe verdiği emekler için kendisine teşekkür etmiş bulunmaktadır. Bizler Yenicami yönetimi olarak dün olduğu gibi bugün de kulüp çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında en kısa süre içerisinde yeni bir antrenörün takımımızda görevlendirilmesiyle ilgili girişimler tamamlanarak yeni sezon hazırlıklarına başlanacaktır. Daha önce de belirttiğimiz gibi bizler yönetim kurulu olarak dün olduğu gibi bugün de kulüp çıkarları için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Bayraktar’a teşekkür edildi

Yenicami ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özgü Bayraktar’a teşekkür etti. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Uzun süredir takımımızda görev alan, son olarak geçtiğimiz sezonu Teknik Direktörümüz olarak geçiren Özgü Bayraktar’a teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.”

 

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.