Yenicami'de Vehid bıraktı

Yenicami'de Vehid bıraktı

Yenicami'de Başkan Ali Vehid, iki buçuk yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı

A+A-

Başkan Vehid yaptığı yazılı açıklamada bugün istifa ettiğini belirtirken, gerek pandemi koşulları ve ülkede yaşanan ekonomik koşullar, gerekse de şahsi sağlık koşullarının kendisini bu kararı almaya ittiğini belirtti.

Yapılan açıklamada ayrıca 24 Ağustos tarihinde olağanüstü genel kurulun gerçekleştirileceği duyuruldu.

 

Ali Vehid tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli Spor Camiası; Yaklaşık 2.5 yıldır sürdürmekte olduğum Yenicami Ağdelen Kulubü başkanlığından bugün itibariyle istifa ettiğimi bilgilerinize arz etmek isterim. Böylesine büyük ve geçmişi başarılarla dolu Yenicami camiasına 2.5 yıl başkan olarak hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Ancak, gerek pandemi ve ülkede yaşanan ekonomik koşullar gerekse de şahsi sağlık koşullarım beni bu kararı alma yönüne itmiştir. Bu büyük camianın önünü açmak amacıyla bu kararı mümkün olan en kısa sürede almış bulunmaktayım.

Aylardır kulüp içerisinde devam eden maddi imkânsızlıkları çözebilmek adına gece gündüz demeden çalışmış bulunmaktayım. Ancak, son dönemde nükseden sağlık sıkıntılarım nedeniyle bu zorlu mücadeleyi sürdürmekte güçlük çekmemden ötürü bu kararı almış bulunmaktayım. İnancım odur ki bu büyük camia en kısa süre içerisinde yeni başkan ve yönetimi belirleyerek başarılarla dolu tarihine yeni bir başarı eklemek için yola devam edecektir.

Bu sebeple, kulübümüzün olağanüstü genel kurulunun 24.08.2021 tarihinde  Saat:18:00’de kulüp lokalinde gerçekleşeceğini de bilgilerinize sunarım.

Kararımı sizlerle paylaşırken bugüne kadar yanımızda olan ve desteğini bizden esirgemeyen tüm sponsorlarımıza ve bu süreç içerisinde bizlere maddi manevi destek olan herkese teşekkür etmek isterim.

Yenicami gibi büyük bir camiada başkanlık yapmak bir ömür boyunca onur kaynağım olacaktır ve Yenicami sevdamız devam edecektir.”

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.