“Yenicami yenilmeyecek bir takım değil”

“Yenicami yenilmeyecek bir takım değil”

Binatlı teknik patronu Karayel, Yenicami maçı öncesinde konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da, yarın oynanacak Yenicami maçı öncesi teknik direktör İltaç Karayel, YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktararak, yarınki maçın çok zor geçeceğini belirtti ve Yenicami’nin kesinlikle yenilmeyecek bir takım olduğuna vurgu yaptı.

 

Karayel; “Lefke galibiyetiyle birlikte moralimiz yerine geldi”

Deneyimli teknik adam yaptığı değerlendirmede geçtiğimiz hafta Lefke deplasmanında güzel bir galibiyet elde ettiklerini, bu galibiyetle birlikte morallerinin yerine geldiğini söyledi. Karayel; “Lefke maçında iyi bir oyun sergiledik. İyi oyunumuzu 4-0 gibi farklı bir galibiyetle taçlandırdık. Bildiğiniz üzere bu galibiyetten önce puanımız yoktu. İlk kez bu maçta galibiyetle ve puanla tanıştık. Lefke galibiyetiyle birlikte moralimiz yerine geldi. Önümüzdeki süreçte çıkacağımız maçlara daha moralli çıkacağız” dedi.

 

“Hedefimiz galibiyet”

Süper Lig’de yarın Üner Berkalp Stadı’nda Yenicami’yi konuk edecek olan Binatlı’da teknik direktör İltaç Karayel,  bu karşılaşmadaki tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. Karayel; “Bu maç iki ekip için de önemli bir maç. Yenicami iki haftadır istediği sonuçları alamıyor. Bizler de Lefke deplasmanında elde ettiğimiz galibiyetle moral bulduk. Biz galibiyeti seri haline getirmek isterken, Yenicami’de bu maçı kazanıp, önceki iki haftayı taraftarına unutturmak istiyor. Bizim tek hedefimiz galibiyettir. Sahaya mücadelemizi o yönde vereceğiz. Yenicami yenilmeyecek takım değil, bunun da bilincindeyiz. Bu maçta herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Umarım dostluğun ön planda olduğu bir maç olur” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.