Yenicami sahaya indi

Yenicami sahaya indi

Yenicami gerçekleştirdiği sezon açılışı ile yeni sezona yönelik saha çalışmalarına başladı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Yenicami Ağdelen Kulübü, bir süredir salonda gerçekleştirdiği 2023-24 sezonu hazırlıkları kapsamında saha çalışmalarına başladı. Yusuf Kaptan Sahası’nda yer alan sezon açılışında Başkan Ahmet Gençosman takıma yeni sezonda başarılar diledi. Teknik direktör Emre Perçinci ise Yenicami’nin vurgulanmasa da her zaman hedefin içerisinde olduğunu kaydetti.

 

Perçinci: Geniş bir kadro ile başlıyoruz

SporYeni’ye konuşan Yenicami Teknik Direktörü Emre Perçinci, oyuncuların bir süre kendi kuvvet antrenmanlarını yaptıklarını, bunun kendisini mutlu ettiğini çünkü genç olmalarına rağmen bilinçli bir oyuncu grubu olduğunu kaydetti. “Yaklaşık 9 haftalık bir hazırlık süreci planladık” diyen Perçinci, “Bunu minimum sakatlık ve şanssızlıkla geçirirsek bizim için çok iyi olacaktır. Geniş bir kadro ile başlıyoruz. Üçüncü haftada yurt içi kampının ardından kadromuzu 21 kişiye düşüreceğiz. Önümüzdeki hafta yabancı oyuncularımız adaya gelecek” ifadelerini kullandı.

adsiz-tasarim-18.png

“Yenicami her zaman hedefin içerisindedir”

“Yenicami’de her zaman iyi bir hedefi vardır. Yenicami her zaman bir şeyi vurgulamasa da hedefin içerisindedir” diyerek sözlerini sürdüren Perçinci, “Bu yüzden alttan gelebilen, akademinin eğitimini iyi alabilmiş çocuklarla beraber çok da eksik gördüğümüz bir durum olması halinde transferle beraber kendi oyun tarzımızla buranın kültürünü birleştirip iyi sonuçlar çıkarmaya çalışacağız” açıklamasını yaptı.

adsiz-tasarim-19.png

“İnisiyatifimiz olmadan oyuncu satılmayacak”

Kesinlikle kendi inisiyatifleri olmadan oyuncu satılmayacağını söyleyen Perçinci, “Şu ana kadar Mehmet Göktaş, Furkan ve Berkem Korbay takımdan ayrıldı. Onun dışında takımdan ayrılacak oyuncuları kamp sonrasında belirleyeceğiz. O ana kadar herhangi bir oyuncunun takımdan ayrılmasını yönetime ilettim, onlar da destek belirtti” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.