Yenicami hazırlıklarını sürdürdü

Yenicami hazırlıklarını sürdürdü

Yeni sezon takvimi henüz netlik kazanmamasına karşılık Yenicami A takımı hazırlıklarını yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

A+A-

Cumartesi günü Göçmenköy antrenman sahasında sabah yapılan çalışmanın ardından moral ve motivasyonu arttırıcı olarak takım için pide partisi düzenlendiği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada takımın teknik sorumlusu Özgü Bayraktar, müsabaka tarihinin belirgin olmamasının kendilerini ve oyuncuları olumsuz etkilediğini, ancak futbola en erken zamanda geri dönüleceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

 

Bayraktar: İnancımız tamdır

“Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 hastalığının yansımalarını hissetmeye devam ettiğimiz şu günlerde futbolun bizler için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladık” şeklinde konuşan Bayraktar, “Özellikle müsabaka tarihinin belirgin olmayışı hem bizleri hem de oyuncularımızı olumsuz etkilemektedir. Futbola en erken zamanda geri döneceğimize inancımız tamdır. Federasyon başkanı Sayın Sertoğlu futbol oynanabilmesi için tüm olanakları seferber ettiğinin bilincindeyiz” dedi.

Yapılan çalışmaların oyuncuların kilo almalarını engelleyici antrenmanlar olduğunu belirten Özgü Bayraktar, “Henüz maç yapacak seviyede olmayan takımımız müsabaka tarihinin açıklanması ile çalışmalara hız verip Süper Kupa’ya en iyi şekilde hazırlanacaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.