Yenicami Çerkez’e emanet

Yenicami Çerkez’e emanet

Süper Lig ekiplerinden Yenicami’nin yeni teknik sorumlusu belli oldu.

A+A-

Siyah beyazlılar geçtiğimiz hafta Özgü Bayraktar’dan boşalan teknik adamlık görevine Çağan Çerkez’i getirdiğini açıkladı. Çerkez daha önce Yenicami altyapısında da görev yapmış, daha sonra A takım seviyesinde yardımcı antrenörlük görevleri üstlenmişti.

 

Yenicami’nin konu ile ilgili açıklaması

Yenicami, Çağan Çerkez ile anlaşma sağlaması ile ilgili açıklamayı Yönetim Kurulu adına Ali Vehid imzası ile şu şekilde yaptı:

“Değerli Basın Mensupları ve Futbol Camiası, Geçtiğimiz gün kulübümüzün bu sezonki planlamaları ile ilgili olarak açıklama yapmış olduğumuz üzere yeni teknik heyet arayışlarımızda sona gelmiş bulunmaktayız. Yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Sn. Ulus Nasıroğlu, Sn. Çağın Çerkez, Sn. Oğuz Karayel ve Sn. Hakan Dervişoğlu olarak teknik heyetimiz oybirliğiyle belirlenmiştir. Yeni teknik heyetimizin camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

 

İlk kez tek adam olacak

Aktif futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra antrenörlüğe yönelen Çağan Çerkez, 2014 – 2017 yılları arasında da Yenicami’de altyapı antrenörü olarak görev yapmış ve U21 takımını çalıştırmıştı. İlk kez tek adamlık deneyimi yaşayacak olan Çerkez, siyah beyazlı takımın başarısı için çalışacak.

Bu haber toplam 1128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.