Yenicami Akademi'den antrenör münhali

Yenicami Akademi'den antrenör münhali

Yenicami Ağdelen Kulübü Akademisi öğrencilerine daha kaliteli eğitim verebilmek ve mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek için antrenör ekibine takım arkadaşı aradıklarını duyurdu.

A+A-

Yapılan açıklamada başvuracak olan kişililerin 20-35 yaş aralığında, futbol anlamında eğitim görmüş veya görmekte olan, prezentabl, iletişim becerisi yüksek ve çocuklara karşı yaklaşımı olumlu olması kriterleri arandığı, başvuru yapacak olan kişilerin yenicamifutbolakademisi1951@gmail.com email adresine başvuru yazısını, özgeçmişini ekleyerek 1 Nisan 2020 tarihine kadar göndermeleri istendi. Başvurular tamamlandıktan sonra ikinci aşamada da mülakatın yapılacağı ayrıca duyuruldu.

 

Pirgalı: “Kulüp ve ülkemize oyuncu ve antrenör kazandırma kültürünü devam ettirmek istiyoruz”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Yenicami Akademi Koordinatörü İsmail Pirgalı, “Yenicami Spor Akademisi olarak akademik kadromuzu güçlendirmek ve verdiğimiz eğitim hizmetini artırmak için bir münhal açtık. Yenicami Akademisi olarak kurulduğumuz tarihten beridir özelde kulübümüze, genelde ise ülke futboluna hem oyuncu hem de antrenör kazandırma kültürünü devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Özellikle son dönemde, ülkemizdeki başarılı gösterilen birçok antrenörün camiamızdan yetişerek çıktığını düşünürsek, bu işe gönlünü veren ve hedefleri olan bir çok eğitmen için de güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum” diyerek sözlerini sürdüren Pirgalı, “Başvurusunu yapmak isteyen antrenörler 1 Nisan 2020’ye kadar kulübümüzün email adresine başvurularını yapabilirler. Başvurular tamamlandıktan sonra, ikinci aşama mülakatlar ile devam edilecektir” dedi.

Bu haber toplam 1716 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.