Yeniboğaziçi'nde başkanın görev süresi 3 yıl olacak

Yeniboğaziçi'nde başkanın görev süresi 3 yıl olacak

Birinci Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü, bugün kulüp lokalinde gerçekleştirdiği seçimli genel kurulda tüzüğünü değişti ve başkanlık süresini 3 yıla çıkardı. Mevcut başkan Mehmet Fahlioğluları ise yeniden kulübün başkanı oldu.

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü bugün kulüp lokalinde gerçekleştirdiği seçimli genel kurulda tüzüğünü değişti ve başkanlık süresini 3 yıla çıkardı. Mavi kırmızılı ekip bu değişikliği planlanan ve devam eden projelerin daha sağlıklı devam edebilmesi için yaptı. Gerçekleşen seçimde ise, Mehmet Fahlioğluları yeniden başkanlığa seçildi.

Gerçekleşen Genel Kurul’da divanın oluşturulmasının ardından Zübeyir Ercen’in Faaliyet Raporu’nu İbrahim Çiçekseven de Mali Raporu okudu. Her iki rapor da üyelerin onayını aldı. Raporların onaylanmasının ardından gündemdeki diğer madde olan başkanlık seçimine geçildi. Mevcut başkan Mehmet Fahlioğluları üyelerden onay alarak yeniden başkanlığa getirildi. Fahlioğluları, yapılan tüzük değişikliği nedeniyle bu görevi 3 yıl yürütecek.

Genel Kurul’da üyelerin yanı sıra eski başkanlar Hüseyin Arat, Kemal Köseoğlu, Mehmet Karaşahin gibi isimler de hazır bulundu.

 

Fahlioğluları: “Değişiklik, başkanların yapmak istediklerini yapabilmek için daha iyi fırsat olacak”

Yeniboğaziçi’nde başkanlık görevine yeniden getirilen Fahlioğluları şunları söyledi: “Kısıtlı pandemi döneminde yaptıklarımız bu yeni dönemde yapacaklarımızın teminatıdır. Başkanların görev süresinin uzun olması projeleri ve yapmak istediklerini yapabilmek için daha iyi fırsat olacak. Spor kulüplerinin amacı sağlıklı nesiller yetiştirmek ve bölge gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır.”

 

Zurnacılar: “Başkanlık görevinin 3 yıla çıkarılması takdir edilmeli”

Genel Kurul’da konuşma yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, spor kulüplerinin kendileri için bir temsiliyet olduğunu belirterek, Yeniboğaziçi kulübünün tüzük değiştirerek 1 yıl olan başkanlık süresini 3 yıla çıkarması ve Mehmet Fahlioğluları’nın bu görevi üstlenmesi takdir edilmesi gerektiğine değindi ve yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

 

Köseoğlu: “Bölge halkımız kulübümüze daha fazla destek vermeli”

Son olarak Genel Kurul’da Divan Başkanlığı görevini yürüten Kemal Köseoğlu söz alarak, “Bölgemizin en büyük ve en eski sivil toplum örgütü olan kulübünüze üyelerimizin ve bölge halkının bundan sonraki süreçte daha fazla destek vermeli” dedi.

Haber ve Fotoğraf: Mahmut Deniz Odacı

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.