Yeniboğaziçi'nde ayrılık

Yeniboğaziçi'nde ayrılık

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü’nde yol ayrımı yaşandı.

A+A-

Takımın teknik direktörü Kılıçali Kahraman, görevinden istifa etti. Takımın başına camiayı yakından tanıyan A2 antrenörü Vural Köseoğlu getirildi.

Pazartesi oynanan ve 4-1 kaybedilen Pera Larnaka Gençler Birliği maçı sonrasında Kahraman’ın yönetime istifasını sunduğu, yönetimin de yaptığı değerlendirme sonrasında istifayı kabul ettiği öğrenildi. Beş haftası geride kalan Süper Lig’de Yeniboğaziçi henüz puan alamadı. Yeniboğaziçi geçtiğimiz sezon Kahraman nezaretinde Süper Lig’e yükselmişti.

 

Köseoğlu takımın başına getirildi

Yeniboğaziçi’nde yaşanan ayrılık sonrasında yönetim maçın ardından camiayı bilen ve A2 takım antrenörlüğü yapan Vural Köseoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşme sonrasında taraflar anlaşırken takımın antrenörü Köseoğlu oldu. Kulüp anlaşmayı şu şekilde duyurdu:

“Bugünden itibaren takımımızın başına Vural Köseoğlu getirilmiştir. Uzun yıllar takımımızda forma giyen, camiayı iyi tanıyan, altyapımızdan birçok oyuncuyu A takıma kazandıran hocamız tam yetkili olarak takımın başında olacaktır.”

 

Beş haftada dördüncü değişim

Beş haftası geride kalan Süper Lig’de Yeniboğaziçi’nde yaşanan ayrılık sonrası dördüncü teknik adam değişimi yaşanacak. Ligin ikinci haftasının ardından önce Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Kadir Hakel istifa ederek görevinden ayrılmış, takımın başına Hasan Topaloğlu getirilmişti. Ayrıca Çetinkaya’da Cemal Kır ile yollar ayrılarak Turan Altay teknik direktörlük görevine getirilen bir diğer isim olmuştu. Dördüncü haftada da Türk Ocağı’nda Hasan Burgaç ile yollar ayrılırken, Mehmet Bolkan takımın teknik direktörü olarak görevlendirilmişti.

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.