Yeniboğaziçi 500 golü geride bıraktı

Yeniboğaziçi 500 golü geride bıraktı

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanmaya devam eden ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 62’nci sezon devam ediyor. YENİDÜZEN, daha önce 1. Lig adı altında da oynanan ligin puan durumu güncellenerek okuyucularına aktarıyor. AKSA Süper Lig’de 25’inci hafta maçlarının ardından puan durumu güncellenirken, Yeniboğaziçi 500 gol barajını aştı, Karşıyaka sıralamada bir basamak daha yükseldi.

 

Ülke futbolunun en üst liginde 14’üncü sezonunu geçiren Yeniboğaziçi, geçtiğimiz hafta 2-2’lik Karşıyaka beraberliği ile önemli bir eşiği geride bıraktı. Yeniboğaziçi toplam gol sayısını 501 yaptı. Camianın en üst ligde kaydettiği 500’üncü gol ise yabancı oyuncu Ussumane Djabi’den geldi.

 

Sıralamada bir aşama da Karşıyaka’dan geldi. Konuk olduğu Yeniboğaziçi ile 2-2 berabere kalan Karşıyaka, toplam puanını 37 yaparak Vadili ile puanları eşitledi. Atılan gol sayısında Vadili’nin önünde olan Karşıyaka, böylelikle sıralamada 34’üncü sıraya yerleşti.

 

12-006.jpg

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.