“Yeni sezonda hedef büyüttük”

“Yeni sezonda hedef büyüttük”

Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nin kulüp başkanı Mustafa Gülcan YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Gülcan, yeni sezonda hedeflerini büyüttüklerini söyledi.

 

Gülcan: “Önemli bir başarı elde ettik”

Gençler Birliği Başkanı Gülcan, geçtiğimiz sezonun başında ligde ilk 3 sırada yer almak, kupada da final oynamak olarak hedeflerini koyduklarını ancak, futbolun 3 neticeli bir oyun olduğunun altını çizerek bunu kısmen başardıklarını söyledi. Gülcan, ligi 4’üncü sırada bitirmelerinin yanında kupada da yarı final oynayarak Gençler Birliği camiası adına önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.

 

“Yeni sezonda hedef büyüttük”

Kırmızı siyahlı takımın Başkanı Mustafa Gülcan, geride bıraktığımız sezonda yakalanan başarıya bağlı olarak, 2017-2018 futbol sezonuna başlarken camia olarak hedef büyüttüklerini söyledi. İlk iş olarak da teknik direktör Hasan Topaloğlu ile yeniden masaya oturarak anlaştıklarını belirten Gülcan, daha sonra vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladıklarını İfade etti.

 

“Takımın çok genç olması dezavantajımız oldu”

Ligde önemli maçlarda genç oyuncularının tecrübe eksikliğinden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Gülcan, gelecek sezonda aynı sıkıntıları çekmemek adına takıma Ertan Bulut, Sercan Çoban gibi deneyimli futbolcuları kattıklarını söyledi. Takımdaki genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların harmanlanması ile yine kupada final, ligde ilk 3 sırada yer alma hedefine ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

“Transferde bütçeyi koruyarak hareket ettik”

Ülkemizdeki bir çok spor kulübü gibi kendilerinin de borçlarının olduğunu aktaran Genler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, bu yıl bütçelerinin 700-750 bin TL civarında olduğunu söyledi. Transferde dikkatli davrandıklarını kaydeden başkan Gülcan, erken davranarak bonservisi  elinde olan oyuncularla anlaştıklarını ve böylece bütçeyi koruyarak düşük maliyetli transferler yaptıklarını belirtti.

 

“Stadyum için ihalenin sonuçlanmasını bekliyoruz”

Mustafa Gülcan YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede Gençler Birliği’nin iç saha maçlarını oynadığı İskele Cumhuriyet Stadı’ndan da bahsetti. İskele Cumhuriyet Stadı için ihaleye çıkıldığını söyleyen Gülcan, temennilerinin kısa sürede ihalenin sonuçlanarak çalışmalara başlanması ve yeni sezona yetiştirilmesi olduğunu söyledi. Projeyi bizzat kendisinin gördüğünü söyleyen Gülcan, proje kapsamında tribünlerin 25 metre sağ ve 25 metre sol olmak üzere toplam 50 metre büyütüleceğini, stadın ışıklandırılacağını, çevre düzenlemesi yanında genel tadilat işlerinin projede yer aldığı vurgusunu yaptı.

 

“Kulübe gelir getirici kaynak yaratmak olmazsa olmazımızdır”

Mustafa Gülcan, kulübün maddi olarak çektiği sıkıntıları aza indirecek, gelecek yönetimlerinde önünü daha rahat görmeleri için kulübe gelir getirici kaynak yaratmak yeni sezonda olmazsa olmazları arasında olduğunu dile getirdi. Mustafa Gülcan, arazi tahsisi için Yönetim Kurulu ile birlikte siyasilerin kapılarını çalacaklarını belirtti. İskele Belediyesi’nin kulübe önemli katkısı olduğunu ve gelecek sezonda katkısının devam edeceğini söyleyen Gülcan, bölgedeki önemli şirketlerin de yeni sezonda katkı alınacağı bilgisini verdi.

 

“Temmuz ayı içerisinde açacağız”

Son olarak sezon açılışı ile ilgili bilgi veren Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, futbolcuların teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun verdiği program dahilinde haftada 2-3 gün olmak üzere salon çalışmalarına devam ettiklerini ve resmi sezon açılışını Temmuz ayı içerisinde olacağını söyledi.

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.