Yeni sezonda beş kral

Yeni sezonda beş kral

Süper Lig’de 2023-24 sezonunda daha önce ‘Gol kralı’ unvanı elde etmiş beş isim forma giyecek.

A+A-

Süper Lig’de 2023-24 sezonunda daha önce ‘Gol kralı’ unvanı elde etmiş beş futbolcu yer alacak. Cihangir’den Muhittin Tümbül, Mağusa Türk Gücü’nden Uğur Gök, yeni sezonda Göçmenköy forması giyecek olan Remzi Betmezoğlu, Küçük Kaymaklı’ya transfer olan Halil Turan ve ligin deneyimli ismi Ertaç Taşkıran, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekiplerinin kadrosunda bulunan ‘Gol kralı’ unvanlı oyuncular.

Muhittin Tümbül

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’i ikinci sırada bitiren ve tarihindeki en iyi Süper Lig derecesini elde eden Cihangir’de kaydettiği 25 golle 2022-23 sezonu gol kralı olan Muhittin Tümbül, takımının yeni sezonda da güvendiği gol ayağı olacak.

Remzi Betmezoğlu

2021-22 sezonunun ilk yarısında Türk Ocağı, ikinci yarısında Mesarya forması giyen ve 25 golle gol kralı olan Remzi Betmezoğlu, gol krallığı yaşamış bir diğer isim. Transfer döneminde Göçmenköy’e transfer olan oyuncu, yeni takımının hücum hattında gol umudu olacak.

Uğur Gök

Mağusa Türk Gücü’nün deneyimli futbolcusu Uğur Gök de yeni sezonda gol krallığı unvanına sahip bir diğer isim olacak. 2017-18 sezonunda formasını giydiği Küçük Kaymaklı adına 36 gol kaydeden Uğur Gök, bir diğer gol kralı unvanlı isim olarak yeni sezonda MTG forması giyecek.

Halil Turan

2015-16 sezonunda formasını giydiği Yenicami adına kaydettiği 26 gol ile gol kralı olan deneyimli golcü Halil Turan, transfer döneminde iki sezon formasını giydiği Doğan Türk Birliği’nden Küçük Kaymaklı’ya transfer oldu.

Ertaç Taşkıran

Ülke futbolunun en deneyimli isimlerinden biri olan ve dört kez gol kralı olan Ertaç Taşkıran ise gol kralı unvanı ile mücadele edecek bir diğer isim olacak. Türk Ocağı’nın deneyimli ismi daha önce 2005-06 sezonunda Türk Ocağı’nda 36 gol, yine Türk Ocağı’nda 28 golle 2006-07 sezonunda, 2008-09 sezonunda Gönyeli ve Tatlısu’da toplam 22 golle kral olurken, 2010-11 sezonunda Bostancı Bağcıl adına kaydettiği 34 golle krallık unvanını elde etmişti.

hh-004.jpg

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.